Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben bipolar mıyım anksiyete mi yaşıyorum acaba?

• Konbuyu başlatan geçmişim bedeli
  • Başlangıç tarihi
G

geçmişim bedeli

Herkese slm öncelikle..
6 senelik psikoz döneminden çıktım ama bütün dert bu sanırdım özgür olmak paranoyasız cinsiz olmak cennet sanırdım ama öyle değilmiş..
Şimdi ise 2 gün iyi 2 gün kötüyüm sürekli bu döngü var.Kötüyken derken öyle basit bişey değil sürekli ölümü düşünüyorum intiharı düşünüyorum ama yapmam bence yaşlanarak ölmek istiyorum bunu bi görev olarak görüyorum. İyiykende günlük güneşlik herşey çıkıyorum geziyorum arkama yaslanıp tv izleyebiliyorum. Psikoza göre ilişkilerim güzelleşti ailemin değerini anladım onlarda iyiye gittiğimi düşünüyolar bu yönden güzel oldu..
Kötü olduğum zaman hep hareket edesim geliyor evde turluyorum durmadan..
Benim rahatsızlığım sizce ney yardımcı olanlara şimdiden tşkkürler.
Birde ilaç yazdırayım mı son kutu rexapin vardı azaltarak bıraktım aynıyım benim bünyeme hiç etki etmiyo sanki..

geçmişim bedeli
Tariflediğin şikayetlerin Psikotik belirtili ağır depresif nöbet'e benziyor.tek uçlu inipolar bozukluk başlangıcı olabilir.
İşinde uzman bir hekimle birebir görüşün muayene olun/geçmiş olsun...

Kağan55 gidicem ama bi karşılaştırma yapmam için ilaçlı/ilaçsız. 1-2 hafta ilaçsız görmek istiyorum nasıl oluyorum diye daha sonra doktora gidip ilaçlı deniycem. Psikozda çok işe yarayan ilaçlar psikoz harici hastalıklarda pek işe yaramıyor gibi bi düşüncem var bunu görücem. Ben galiba bipolarım ya netten baktım bipolara benziyor. 2 ayrı uç yaşıyorum. İnş doktora gittiğimde vericeği ilaçlar iyi gelir ne diyim. Tşkler cvbın için...

bipolar teşhisi öyle kolay değil. mani dönemi yaşamak lazım. öyle 1-2 günlük değil. haftalar süren.

Kağan55 haklıymışsın depresif nöbet geçiriyormuşum. Şimdi işe başladım güzel bir iş değil daha iyisini bulana kadar çalışıcam çalışmak çok iyi geldi 1 haftadır çok iyiyim belirtiler ortadan kalktı uzun süreli olmasını umuyorum.İlaçta kullanmıyorum ztn... Çok şükür çok acılar çektim ama düzeldim ..

geçmişim bedeli
Tedavini kesme, küçük dozlarda da olsa tedavini devam ettir.
Şuan için remisyonda olsanızda ileride tekrarlayabilir.
Önlem için tedavinize devam edin...

geçmişim bedeli

Benim epikrizdede ANA TANI olarak DEPRESİF NÖBET yazmakta. Bende çalışmakta çok zorlanıyorum.

Sanki senle aynıyı yaşıyoruz.
Fulsac
Abizol
Lustral
Gyrex
Şuan kullanmış olduğum ilaçlar.

Bencede kesin bipolar duygudurum bozukluğu belirtileri var sizde. Ama kullandığınız ilaçların hiçbirisi bipolar ilacı değil.çoğu psikotik ve antidepresan. Lithuril depakin rixper lamictal vs.. Bunları doktorunuza hatırlatın.tedavi edici ilaçlar bunlar. Doğru ilaçlarla düzelebilcek bir hastalık. 19 yıldır bipolarım bende. Acilen randevu alın doktordan. İlaç düzenlemesi yapsın size. Geçmiş olsun

Ben 6 senelik psikozdan çıktım o ara travmalar yaşadım hayatımın en güzel olması gereken günleri en kötü günü olarak hatırlıycam. Ve bu 2 ay içinde gel gitler değişik belirtiler yaşadım. Pc başında bile oturamıyodum hemen kalkasım ve sürekli yürüyesim geliyodu. 1 haftadır ise normal bir insandan farkım yok pc başında gelen kalkma isteği yok saatlerce oturabiliyorum. hatta psikoz öncesi halimden bile iyiyim çünkü normal bi insan olmanın kıymetini biliyorum. Biraz ilaçsız deniycem çünkü gerçekten ihtiyaç hissetmiyorum bakalım nolucak bende bilmiyorum. Duruma göre doktorla konuşup yazdırabilirim.

Üst Alt