Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben bipolar mıyım?

saylaM4

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar selam ben 22yasinda yaklasik 1.5yildir bi kamu kurumunda calisan, çok mutsuz umutsuz karamsar, çok unutkan yasamdan zevk almayan tükenmis hisseden , kendini isine veremeyen, sürekli hayal kuran kurdugu hayallerle kendi kendine konusan,kendine zarar veren ,kafasini duvarlara vuran geceleri uyuyamayan ,sabahlari uyanamayan uyaninca gune basladigi icin lanet eden insanlarla sosyal iliskisi bozuk sosyal uyumsuzluk yasayan biriyim psikayriste gittim herseyi anlattim karsisinda hickira hickira agladim bana fulsac ve xanax ilaclarini yazdi ama fulsac hic kullanamadim xanax’i da duzensiz kullandim ayda bir psikiyatriste gidiyorum suan beni psikologa yonlendirdi ama psikolaga gitmeye cesaret edemedim ayni seyleri ona anlatmaya cesaret edemedim simdi benim istedigim sey bipolar raporu alip ekpss ye girmek istiyorum bunu nasil yapabilirim

Siz bipolar değilsiniz... depresyondasınız. Psikologa gidin. İlaçları da düzgün kullanın.

Mutlaka bir tanı koymuştur,

Şikayetlerine göre "majör depresyon"…
Kesinlikle bipolar değilsiniz,durduk yere bipolar tanısı hiç bir hekim koymaz, bence dua edinki bipolar değilsiniz...

Reçete de yazar f ile başlayan kodlar var onlari aratın .

Arkadaslar ben bu depresyondan asla kurtulamam beni depresyona iten sebepler kalici oldugu icin depresyonda kalici

Recete 1f8hf2 seklinde

@musty35
Hic birsey bulmadim bi bilginiz varmi

@hozgul
Bana birsey soylemiyo sadece notlar aliyo

Bana bi yardim edin insan icine girmek istemiyorum 2ay once trafik kazasi gecirdim azkalsin 2kisiyi öldürüyordum

E devlette ilaç raporları sorgulama var orada kod ve teşhis bölümü var oradan bakabilirsiniz geçmiş olsun zor bir süreç gerçekten Allah yardımcınız olsun,.

Google a gir "İlaç Rapor Bilgisi Sorgulama" diye arat. Çıkan sayfada edevlet şifren ile giriş yap. Yazılan raporlara tek tek bak orada yazar hastalığın.

saylaM4

sen taş gıbı insansın gerek yok ılaca kendı ayakların uzerınde dur bence kullanma :)

Üst Alt