Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben ikamet değiştirirsem annemin-anneannemin maaşları zarar görür mü?

kitap2

Yeni Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Merhaba biz evde 4 kişi yaşıyoruz annem ananemden bakım maaşı ve 2022 maaşı alıyor ek olarak abimden de 2022 maaş alıyor yani sosyal hizmetler ve kaymakamlık dan aylık ortalama 2900 TL alıyoruz ve annemin kendi babasından kalan bağkur maaş ı var ve dul maaşı var onlardan da aylık toplamda 2750 geliyor toplamda eve 5500 giriyor. Sorum şu ben ikametgah değiştirsem bu maaşlar a Bir zarar gelir mi

kitap2
siz evden ayrılınca ayrı ıkamete gidince halıyle evde 4 değil 3 kişi kalcak o zamanda hesaplamada gelır 4 e deil 3 e bölünecek bu durumda 2022 maaşları sıkıntıya girebilir çünkü 1000 tlyı 4 e bölünce 250 3 e bölünce 330 tl eder gelır yukselmıs gibi görunur
ayrıca şuankı durumda bile [FONT=sans-serif]annemin kendi babasından kalan bağkur maaş ı var ve dul maaşı var onlardan da aylık toplamda 2750 demışınız buna 1384 tl ebm yıde ekleyınce 4134 edıo 4134 / 4 : 1033 tl edıo kı 2022 de sınır 609 tl nerdeyse 2 katı gelır varken 2022 ler nasıl baglanmıs ilk incelemede ortaya çıkar ve ıkamet degısmesenz bile annenızn bgkur ve dul maaşından dolayı 2022ler kesılır buna ebm bıle eklenır ben ebm yı eklemedım bile
kısaca getsenızde getmesenizde yapılacak ılk ıncelemede ortaya çıkınca 2022 ler kesılır ebm ye bişi olmaz[/FONT]

Yani durup dururken ortalığı karıştırmayım doğru mudur sizce ikametgah aynı yerde kalsın

kitap2

karıstırmasanız bıle ılk ıncelemde 2022 ler kesılır gelrınız fazla nasıl baglanması orası bile ilginç

Üst Alt