Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben işitme engelliyim. Oğlumunda %90 raporu var. Oğlum adına araç alabilir miyiz?
yüzde 50 raporlu işitme engelliyim yüzde 90 engelli oğlum adına araç alsam kendim h,sınıfı ehliyetmle kullanabilirmiyim ve diğer aile bireyleri kullanabilirmi bilgi verebilirseniz çok memnun olurum
evet o kısmını biliyorum ama benim sorum bende engelliyim yüzde 50 raporlu işitme engelliyim yani h sınıfı ehliyetimle oğlum adına aldığım aracı kullanabilirmiyim
cevap bekliyorum arkadaşlar lütfen
ehliyetin varsa oğlun sana kullanma hakkı verebilir. bizim bir akrabanın öyle mesela oğlunun %97 babası sağlıklı ama onun adına arabayi kulanabiliyor ve 3 derecen yakın akrabalarınız kulana bilir mesela dayısı teyzesi kulanana bilir.
evet o kısmını biliyorum ama benim sorum bende engelliyim yüzde 50 raporlu işitme engelliyim yani h sınıfı ehliyetimle oğlum adına aldığım aracı kullanabilirmiyim cevap bekliyorum arkadaşlar lütfen