Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben işitme engelliyim. Oğlumunda %90 raporu var. Oğlum adına araç alabilir miyiz?

konyalı1

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
yüzde 50 raporlu işitme engelliyim yüzde 90 engelli oğlum adına araç alsam kendim h,sınıfı ehliyetmle kullanabilirmiyim ve diğer aile bireyleri kullanabilirmi bilgi verebilirseniz çok memnun olurum

evet o kısmını biliyorum ama benim sorum bende engelliyim yüzde 50 raporlu işitme engelliyim yani h sınıfı ehliyetimle oğlum adına aldığım aracı kullanabilirmiyim
cevap bekliyorum arkadaşlar lütfen

bu konuda bilgisi olan kimse yokmu arkadaşlar

ehliyetin varsa oğlun sana kullanma hakkı verebilir. bizim bir akrabanın öyle mesela oğlunun %97 babası sağlıklı ama onun adına arabayi kulanabiliyor ve 3 derecen yakın akrabalarınız kulana bilir mesela dayısı teyzesi kulanana bilir. ;)

evet o kısmını biliyorum ama benim sorum bende engelliyim yüzde 50 raporlu işitme engelliyim yani h sınıfı ehliyetimle oğlum adına aldığım aracı kullanabilirmiyim
cevap bekliyorum arkadaşlar lütfen

İşitme engellide tertibatlı araç olmadığından sorun olmaz sende kullanabilirsin.

Üst Alt