Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben ÖSYM'ye güvenmiyorum!

gesees

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Geçen atama kaçta kapandı herkes biliyor şimdi 78.162 ile atananadım ben ösymye inanmıyorum güvenmiyorum 2018 sınavlarınada girmeyeceğim herkese bol şans

Bu nasıl oluyor
1f7656bb4ab6cb38d11f0596c3a1d052.jpg

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gesees

[FONT=arial]sonuç kaydınız yoktur diyor. Bir arkadaşımınkine bakacam. Ama tercihleri yapmıştım [/FONT]

Sonuç bana ait değil, internette gördüm. Nasıl olabiliyor bu sonuç siz de önlisans mısınız?

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayırlı olsun abi memleketime gidiyorsun darısı bana dyelim :)

numan1 arkadaşım ilkokul mezunu. Sonuçlarına bakıyorum. Kaydınız yoktur diyor. Olur mu böyle şey ya

Sorun bizde imiş 78.162 puandan sayar iken herkes 80 lerde 90 larda geziyor bu sınyava girmek tercih etmek bizim işimiz değil

Memurluk 66 VHKİ 70 bilgisayar işletmeni 65 düşmüş lisansta.

Sadece sınav sonuçları açıklanmış. Bu yüzden aynı linkten kuraya katılanlar bakmaya çalıştığında sonuç yoktur diyor. Kuralar henüz açıklanmamış.

Bu ülkede herhangi bi kuruma güvenen bir kişi kaldi mi yahu :)

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tüm düzeylerde tercih yapmayan kişi sayısı çok olduğundan bu seferki atama rakamları oldukça düşmüş görünüyor.

green16

size bir gerçekten bahsedeyim hiç bir sınava girmeden atanan o kadar çok memur var ki aklınız durur . örnek vereyim tdv diyanet vakfı hastanesi türkiye diyanet vakfı 29 mayıs hastanesi özel bir hastaneydi ve tüm çalışan personeli sınavsız memur oldu bunun gibi bir çok örnek var

İron

Kendi ilcemizin bulundugu kaymakamliktan biliyorum.ortaokuldan arkadaslarim ki bunlar 2+2 nin kac yaptigi bilmeyecek kadar aptaldilar simdi hepsi kaymakamlikta memur olmuslar.Encumen ilcede akrabakarini bedava,mahallede oturanlari belirli ucretler karsiliginda memur yapmis.Kisaca biz boyleyiz iste bunun icin bu ulkeden bir sey olmuyor.

green16

en basit örnek eniştem AKP yalakasıdır her gün içer cumayı kaçırmaz Ankara Altındağ belediyesinde 10 yıldır memur daha ne diyeyim

Kuradan atanan en az 6-7 kişi gördüm yazmışlar.
Bir de şunu görüyorum.Atananlar Allah'a şükür atanamayanlar torpil var diye ortaya çıkıyor.Oysa ki sayısal verilerde herşey orta da.

Bu atamalarda diploma dereceleri önemli mi ve yaş önemli mi? aynı puanlarda daha genç olanın mı ataması oluyor? Sıralama nedir
lütfen bilgi veriniz

Gerçekten ÖSYM ye güveniliyomu
Sınav neden basit Oldu

Bfs

sen şimdi torpil yok mu diyorsun. sınava girmeden memur olanlar var diyorum sınavsız kura ile atanan engelli kişilerden bahsetmiyorum . hükümet zaten memurluğu kaldıracak merak etmeyin az kaldı sözleşmeli personel olarak alacak . Devlet kapısı dönemi bitiyor artık.

Herkes kazansın diye sınav soruları neden basit oldu ve atamalarda az Neden neden neden🙁
kimse üzülmesin diye mi
Atanamayınca üzülüyor ama

Onlisans cok kolay

Lisans kol gibi zordu

Hele o turkce sorulari,tarih sorulari neydi oyle

green hocam tam tersi millet lisanstan 45+ net bekilyor kime sorsan
türkçe zor zor dediler maşallah çoğu doğru yapmış kontrol edince
yani bu sene yüksek netler havada uçuşuyor

Üst Alt