Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben Profesyonel web site tasarımını herşey dahil 299 tl ye anahtar teslim yapıyorum

emrefatihyaldız

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
NOT: Konu neden anca siliniyor, bilgilendirme mesajı verebilirsiniz
Yasaksa söylemeniz yeterli. Bilgi vermeden siliniyor? Eğer doğru yer değilse lütfen doğru yere moderator arkadaşlar taşısın.

b5d0a62e-57bd-4d7c-a30e-51a8e147d941.png

web sitesi tasarım hizmetimden faydalanarak arama motorları üzerinden müşteri potansiyeli, kazancınız ve firmanızın prestijini arttırabilirsiniz.

Bolca referansımız mevcut, referasnlarımıza bakabilirsiniz, bizi müşterilerimize sorabilirsiniz.

1 adet web sitesi tasarım ücreti herşey dahil 299 TL, 2 adet ve üzeri web tasarım işleriniz için özel indirim uygulanır, lütfen teklif isteyiniz.

Çalışmanın içeriği:
- Tema - logo tasarımı,
- Sınırsız hosting,
- Domain,
- Sınırsız e-mail adresi,
- SEO çalışması (belirleyeceğiniz 3 adet anahtar kelimede Google' da üst sıralarda çıkın),
- Google Maps' e işyerinizin eklenmesi,
- Facebook, Google+, Twitter, Linkedin sayfalarınızın oluşturulması,
- Belirleyeceğiniz konuların sitenize girilmesi,
- İstenilen görsellerin Sitenize girilmesi,
- Site İçi Seo çalışması yapılması,
- Arama Motorlarına kayıt yapılması.

Hizmet:
-Tüm yazılımlar özgün olup hazır sistem kullanılmaması.
- 7/24 mail ya da bionluk üzerinden destek verilmesi
- Sitenizin sürekli güncel tutulması,
- Beğenmemeniz durumunda hosting-domain ücreti hariç para iadesi.

irtibat: 0532 134 4 002

Çünkü burada henüz yeni üye olup tanıtım yapmak yasak. Tıpkı seo amaçlı kullanımın yasak olduğu gibi. Üzgünüm.

seo için değil ekmek parası için sayın adminim
ayrıca herkes faydalansın bu fiyattan istiyorum. sadece alan adı ve hosting fiyatına onca iş ücretsiz yapıyorum. piyasayı bilen az biraz anlayan bilir bu fiyat çok iyi bir fiyat
ayrıca link referanslarımız için eklemiştim ama kaldırdım
saygılar

Üst Alt