Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben sigortalı olduğumda babamın engelli maaşı kesilir mi?

sshad33

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba. Babam engelli aylığı alıyor ben çalışmıyorken almaya başladı gelirde ona göre hesaplandı tabi şimdi ben çalışmak istiyorum işe gircem ama babamın engelli aylığı kesilecek sorum aylık ne zaman kesilir ? Eve memur gelip tekrar inceleme yapıldığında mı yoksa sigortam bağlandığında sistemden görüp keserler mi memurlar yılda 1 defa gelir testi yapıyorlarmış sanırım tekrar acaba ne zaman kesilir nasıl kesilir bilgi verirseniz sevinirim

O mevzu daha değişmedi mi. Torba yasa falan diyorlardı çocuğun geliri aileyi etkilemicek falan diye.

@onur3535 değişmedi. @sshad33 işe girince şartınz ortadan kalkacak bunu bılıyonuz ve soruyonuz sormaya bıle gerek yok işbaşı ettıgın gun kestrın 2022 yi

Bazısı demiş yıllık gelir tespiti için memur geliyor o geldiğinde kesilir o yüzden sordum çok saçma ama benim gelirim kendim için çalışıyorum torba yasa ne zaman geçer acaba şimdi maaşı kesilcek diye çalışamıyorum

sshad33

kım için çalısırsan çalış aynı hanede ıkametın.engellı maaş gelrı hesaplamasında haneye her ne ad adı altında olursa olsun tüm gelırler gelr hesabına dahıl edılır. o yüzden benım gelırm kendım için çalısıyorum demen bi anlam ifade etmez.çalıstıgın taktrıde aldıgn maaş gelır hesabına dahıl edılır.ben demıom kanun böyle.

Üst Alt