Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben ve eşim 2022 maaşı alıyoruz. İşitme engelli çocuğumuz için de alabilir miyiz?

Konular
44
Reaksiyonlar
0
Ben ve eşim işitme engelliyiz engelli maaş alıyoruz...oğlum 3 yaşında işitme 2022 maaş başvuru yapabilir miyim?

% 40 ve üzeri raporu varsa başvurunuzu yapın. Aldığınız maaşlar hariç, diğer gelir ve giderlerin hangisi fazla ise, onun kişi sayısına bölümü 243,43 TL'yi geçmemeli.

Tamam....Mesela Ben sonra bosch fabrikası işe başlayacak eşim ve oğlum 2022 maaş kesilir mi?

Mecit bey,
1. çocuğunuzun yaşı 18'den büyük değil, dolayısıyla aile bireylerinden birinin sigortalı olması maaş almasını engeller.
2. sigortalı işe girdiğiniz an sizinde maaşınız kesilir, kuruma bildirmelisiniz çalıştığınızı ve maaşınızı kestirmelisiniz.
3. eşiniz için, 243,43 TL'den fazla düşmemeli, yani 243,43 x 3 = 730,29 TL'yi geçmemeli,
sizin alacağınız en düşük asgari ücret dahi bunu geçer...3 kişi yaşıyorsanız bu da kesilir.
Benim bildiklerim bu yönde, yanlış bilgi verdiğimi düşünüyorsanız SYDV'ye uğrayıp sorun... buradan da başka yorum yapacak arkadaşlar olacaktır...

Üst Alt