Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bende şimdi ağır uyku apnesi mi var? Vergi indirimi alabilir miyim?

yasdev

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Raporum bugün çıktı ve cpap cihazı kullanacağım. Bu engellilik indirimi için bu değerler yeterli mi (başka hastalıklarımda var, tip 2 diyabet morbit obezite, boyun düzleşmesi ve fıtığı, bel lordozu, yüksek tansiyon ve kalp damarlarında sıkıntılar). Ahi 42,5 denmiş ama değerler ne anlma geliyor anlamadım. Anlayan biri raporuma bakabilir mi?
resimag.com/p1/5476882c6c.jpeg

yasdev mrb:
geçmiş olsun
Tip2diyabete%20
Uykuapnesi ah.42.5 ile %35
Hipertansiyona%10
Boyunfıtığına%en az 6
Kalp ve obezite için muayane ve tahlil
sonuçları ile belirlenir toplamda%40 üzeri bir rapor alacağınız kanaatindeyim
Kesin sonuç için yetkili bir devlet hastanesine
baş vurmalısınız.

Raporum Özel Hastane den alındığı için kabul etmediler. Sevk ettiler uyku polikliniğine en erken Temmuz'a gün verdiler :) Ben de onsuz yapın dedim Dispne ve kolestrolü o günün yorgunluğundan söylemeyi unutmama rağmen Uyku apnesiz diğer hastalıklarıma %59 oran verdiler (morbit obezite, tip 2 diyabet, hipertansiyon (hiper trofili) ve fıtık)..

Apne, kolestrol ve dispne yi de katsalardı %100 olacak nerdeyse. Yürüyen ölüymüşüz haberimzi yok :)

Özel hastane psg raporumu (ahi42,5) kabul etmedi sağlık kurulu onsuz morbit obezite, hipertansiyon ve karıncık büyümesi, tip2 ve fıtıktan 59 aldım. Bugün de devletten psg raporumu aldım ahi 133!!!

Üst Alt