Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Benden daha iyi durumda olan bir arkadaşıma daha yüksek oran verilmiş!?

Whale

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar herkese. Son raporum 2016da olup Raporum oranım %55'dir %50si İşitme kaybım var %5si görme

Sorum şu Pazartesi günü Bir arkadaşım benden daha iyi duyan biri işitme cihazı kullanıp ( 3 yıldır kullanıyormuş) Otobüsü ücretsiz bin diye rapor çıkart dedim kendisine gitmiş çıkartmış HOOOP %90 oran üzerinde vermişler. Bu nasıl olabilir sistem mi değişti ? Ben univrste de almıştım arkadaş da şehir hastanesinden almış Benim sağ kulak tamamen duyulmuyor diyebilirim benim rapor oranım %90 üzerine çıkar mı? Sırf ÖTV İndirim için istiyorum. Yardımcı olabilecek varsa teşekkür ederim şimdiden.

Rapor yeni ise işitmeden farklı başka durumları da vardır. %90 kimseye kolay kolay vermiyorlar. Torpili yoksa tabi. Raporundaki açıklamalar nedir ? İç hastlıktan dolayı olabilir mi diyeceğim de %90 oranlık nesi olabilir ki ?

İşitme kaybından %90 oran vermeleri imkansız gibi geldi bana

Belden altı felç, küçük büyük tuvaletini duymayıp hiç çalışamayan birine %60 rapor normal mi arkadaşlar... daha üstünü alan var mıdır?

sürgünüm Ağır ve bakıma muhtaç durumda raporu verilmesi gerekiyor oran 50 üstü de 80 üstü de olabilir, bana göre ağır engelli sayılması gerekir.

Konuyu ayın 20'de açtığınıza göre, pazartesi ayın 18 olduğuna göre, bu arkadaşınız hemen raporu nasıl çıkartmış olabilir? arkadaşınız şakacı biri galiba. :)

Arkadaşlar ve Whale benim yakın bir arkadaşımın bir gözü görmüyor ve bir kulağı duymuyor hastaneden göz için kıza %20 kulak içinde %15 vermişler kız %40'lık alt taban dereceyi bile tamamlayamadı. bir kulak için nasıl %15 gibi düşük bir oran verelebiliyor gerçekten anşayamadık. bu arakadaşım nasıl bir yol izlemeli yardımcı olabilir misiniz lütfen.

Nurtan 2 sene oldu başvuralı başka hastaneden tekrar girse olur mu veya başka napması gerekir tek kulak için %15 çok konik gerçekten

celebikizi
İtiraz yoluyla olabilir. 2 sene içinde ölçüm değerlerinde değişme ve görme kaybında ilerleme varsa oranında da farklılık olabilir.

Nurtan farklılık var mı bilmiyorum. ama raporlarda 2 sene içinde tekrardan başvurluyor diye biliyorum ben. birde kulak doktoru buna %12 lik verirken tek kulak için en yüksek oran bu. verebileceğim en yüksek oranı veriyorum sana demiş.

https://www.hizliresim.com/mi7a937 ; rapor bu şekilde sadece işitmeden verilmiş gibi görülüyor isterseniz sizde bakın bir.

hayır çarşamba günü hastane işleri hallediyor perşembe günü de kurula giriyo pazartesi günü de raporu alıyor.

Üst Alt