Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Benden habersiz çıkışımı yapmışlar. Primlerim asgari ücretten görünüyor..?

erdal şahin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben 3200 tl elime net geçiyo ve sigortam askariden gözüküyo ama maaşkartım var para bankaya yatıyo geriye dönük pirimlerimi ala bilirmiyim 8 senem doldu benden habersiz çıkış yapmışlar ben hiçbir evraga imza atmadım senelik izinlerimede imza atmadım maaş bodramada ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim not 40 bin tl tazminat verelim imzanı at diyolar

Kardeş sakin imza atma mahkemeye ver bunun için avukatla konuşmam lazim

erdal şahin;
Sakın imza atmayın 2011 yılında 1850 tl maaş alıyordum,rahatsızlanınca anlaşmalı olarak çıkışımı aldım, 40 bin tl aldım,siz bu maaşla çok daha fazlasını alırsınız,sizin yerinize olsaydım mahkemeyede verirdim,ama siz eniyisi konuyu avukata danışın bence,ALLAH yardımcınız olsun.

Asanur tazminat aldığın işyerinde çalışma süren kaç yıldı?

15 yıldan fazladır herhalde calısma suresı?

Arkadaşım bu işin en temiz yolu mahkeme değil seni o şirkete gönderen İşkur şubesine gideceksin onlara derdini anlatacaksın onlarda bir dilekçe doldurup şirkete yazılı beyan veriyorlar şirkette 1 hafta içinde cevap vermek zorunda kalıyor yani senin yasal hakkın neyse onu işkur adımıyla alıyorsun ama obür türlü avukat tutacaksın mahkemeye dava açacaksın zaten mahkemede 1-2 yıl sürmektedir kazandığın paranın yarısı zaten avukata ve yaptığın masraflara gidecek o yüzden dediğim gibi yaparsan daha mantıklı olur diye düşünüyorum...

Anladım Asanur bende 2700 tl brüt üzerinden 2100 tl alıyorum.
tam 11 senem var buradaki işyerinde yol parası ve ikramiye yok.
Sence %78 engelli raporuna göre ben ne kadar tazminat alırım emekliye ayrılınca ?

Üst Alt