Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beni anlayan derdime biraz olsun derman olan tek site, iyiki varsınız arkadaşlar

all iz well

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
nerdeyse okumadığım başlık kalmadı her birinde birbirinize yardımcı olmaya çalışmanız hayata tutunmanız morali bozuk olana moral vermeniz okurken banada umut ışığı oluyor iyiki varsınız çok teşekkürler hepinize bu aralar çok moralim bozuk herseye ağlıyorum şu anda ağlayarak yazıyorum :)

yanlış anlamayınız lütfen amacım tebessümünüze eşlik etmekti..

TEBRİKLER....

İkisini bir arada yapabiliyorsanızz sizden mutlusuu olmasa gerekk:):)

SAYGILAR...bu arada..:)

estagfrllah yanlış anlamadım iyi niyetinizle yazdığınızı biliyorum açıklama yaptım bende sadece :)

pek başaramasam da arada yapabiliyorum..

all iz well;

merhaba isminin anlamı çok güzel...ve eminim bu ismin meşhur olduğu filmi izlemişsindir...bence oradan ders almalısın...ewet bazen herşey yolunda olmasada herşey yolundaymış gibi davranmak gerek...

Merhaba tesekkur ederim evet izledim filmi hersey yolundaymis gibi davranmaya calisiyorum ama daha iyi olacagini umarak sonra hicbir seyin degismedigini goruyorum kendimi kandiriyorum diyorum ve bi daha giriyorum bunalima rabbim sabir versin hepimize su omur dolsun bitsin gidelim tabi nasil gidecegimiz onemli..

all iz well;

ewet hiçbirşey değişmeyecek...ama yaşadığımız hayat bu...bize sunulan hayat buuu...daha iyisi için imkanımız varsa zorlamalıyız...yoksada şükretmeliyiz...bu dünya kısa görüyosun...ve o kısa hayatı mümkün olduğunca iyi şekilde değerlendirmek lazım...

neden ağlıyorsun pskolojinmi bozuk :confused: en yisi doktor yardımı alman yoksa buradaki yazıları ha oku ha oku sorunu neyse daha da tuz biber olur

psikolojik yardım almayı düşündüm çok önceden gittim hatta doktor sağolsun psikolojimi düzeltmek yerine daha da bozdu kapıdan içeri girer girmez hayırdır kaza mı geçirdin dedi fibröz displaziden dolayı gözüm deforme oldu da göz kapağımda düşük..düşünsenize ben oraya ne için gidiyorum doktor bana ne diyo çok acımasız ve de patavatsızlar malesef..burayı seviyorum herkes birbirini olduğu gibi kabul ediyo dertlerini rahatça anlatabiliyo diğer paylaşım siteleri sanırsın herkes dünya güzeli hayatı dört dörtlük birbirine hava atma derdinde hayatın gerçeklerinden hiç haberleri yok ama hepsi göğsünü gere gere geziyo bizse ondan utanalım bundan utanalım en önemlisi kendimizden utanıyoruz :( kendi adıma söylüyorum yanlış anlamayın.. sanki suç işlemişim gibi başım öne eğik gezdim yıllarca hala kurtulamadım bu dertten ya neyse

deme öyle her şey sende biter unutma tabiki hepimizin pskolojisi bozuldu, kendimizi kabul etmedik ama baktık ne var elde sıfıra sıfır , doktorlara gelinece ne doktorları nede başkasını takmayacksın yoksa hayatı kendine zindan edersin hayat böylede güzel unutma her şey sende başlar sende biter her yeni güne başlıyorsak nesef alıyor ve veriyorsak huzurumuz varsa ne mutlu bize çünkü bizler daha betrelerinide yaşadık :)

all iz well,
dediğine katılıyorum iyi ki de bu site var busitedeki arkadaşlar var. normal hayatta beni anlamayanlar ya da normal hayatta kimseye anlatamadıklarımı burda paylaşabiliyorum. ve beni anlayanların olduğunu görmek beni çok mutlu ediyor. herkese burdan teşekkürlerimi iletiyorum..

birilerinin sizi anlaması ve dertlerinizi dinleyerek çözüm bulması ne güzel :) karamsar olmayın.. hayat devam ediyor.

Ölüm Ölüm dediğin nedir be gülüm, Ben senin için Yaşamayı göze almışım..

çok teşekür edrim

bu siteyi kuran arkadaşıma ve emeği geçen abilerime ve kardeşlerime içten teşekkür ederim.

Üst Alt