Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beni değil dünyamı sıkıştırdı [O an]

lovest42

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
Merhaba, ben 21 yasındayım. yaklaşık 3.5 ay once ıs kazası gecırdım. bır fabrıkada ıscı olarak calısıyordum. yaptıgımız ıs sıcak pres, yanı celık demırlerı ısıtıp devasa makınalarda ezıp sekıl vermek. herneyse, ocak ayının 26. gunu 2009 pazartesı sabahı ıse basladık, saat 10:30 sıraları 10 metre yukseklıgınde bı makına yukarıya zıncır takılması gerekıyordu. ben makınanın ust kısmındaydım ve ben ustundeyken makına calıstı!
bır kısı makınaya ıstemeden de olsa bastı dugmeye, ben yukarıda sıkıstım. benım bulundugum yer 4 metre kadardı ve makınaya calısıp benı tavana sıkıstırdıgı anda sırtım yukarıya dogru oldugum ıcın kutt dıye bı ses geldı ve ayaklarımdakı dermanın kesıldıgını hıssettım.
4 metreden yere dustum. o an artık dunyam yıkılmıstı, omurılıgım zedelenmısti, belden asagısını hıssetmıyordum. ve acilen hastaneye yattım. 2 saat sonra amelıyata gırdım. sırtıma platın attılar.
T11 kırıgım var. 7 gun hastanede yattım, sonra eve cıktım. 3 gun de evde yattım, daha sonra fızık tedavı hastanesıne yattım. orada 2 ay fızık tedavı gordum. su an evdeyım. daha yenı oldugu ıcın benım duygularım cok farklı, ama zamanla degısıklıklerı gorecegım.... ınsallah

cok geçmiş olsun. insallah en kısa zamanda saglıgına kavusursun....

Geçmiş olsun.. En yakın zamanda daha iyi olursun inşallah..

Hikayeniz acı ama gerçek. Şimdi bu halinizle hayatla mücadele etmek zorundasınız. Allah yardımcınız olsun. Moral ve fizik tedavi çok iyi gelecektir eminim. Geçmişler olsun...

cok tesekkur edıyorum hepınıze ıs kazası malulen emeklılık tazmınat gıbı konuların hepsıne basvurduk daha erken

evet mucadele etmek zorundayız ama ıste ınsanın duyguları karma karısık oluyor ne yapacagını bılemıyor

geçmiş olsun lovest.

Çok geçmiş olsun herkesin başına gelebilir bir durum böyle düşünerek sabırlı olmamız gerekiyor

kader anlımızda yazılıymıs boyle olması ama ısyanım yok allaha sukur bınlerce kez

Çok geçmiş olsun arkadaşım insanoğlunun başına gelmeyen olmaz..Hayatında kolaylıklar diliyorum sana... umarım başka sıkıntılar yaşamazsın Allah yardımcın olsun..

Umarım tüm yaşamın boyunca hayatını kolaylaştıracak imkanlar çıkar karşına.Tüm güzellikler seninle olsun...:)

geçmiş olsun. inşallah iyileşirsin. sakın ümidini kaybetme. moralini yüksek tut.

geçmiş olsun arkadaşım,ilk etapta kabullenmek zor olsada, başa gelen çekilir hesabı,ama mümkün oldugu kadarı ile isyan etmemeye çalışın çünkü allahın verdigi herşeye isyan etmeden kabüllenmenin mukafatı çok büyüktür,ALLAH(cc)SABIR,ŞİFA NASİP EDER İNŞALLAH KARDEŞ

Çok geçmiş olsun kardeşim ALLAH şifa versin.

ALLAH(cc) şifa ve sabır ihsan eder size inşallah,

hiç bişeyin garantisi yok ve herşeyim var diyede güvenmeyeceksin hayatta..
allah yardımcın olsun,şimdi zor geliyodur sana ama yanlız olmadığını unutma!geçmiş olsun.

Geçmiş olsun arkadaşım;
Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz...

çok geçmiş olsun umarım bundan soraki hayatında kader hep güler sana

Geçmis olsun, arkadasım....

selam. Geçmis olsun, arkadasım.... Benim Bu hikayeleri okumamdaki bir sebeb de Halime sükretmek, Bazen olayların iyi taraflarını da düsünmek... Lazım...
Kendimden biliyorum... Sanada tavsiye ederim... iyi geceler..

geçmiş olsun Allah acil şifalar ve sabırlar versin:)hayat her şeye rağmen
devam ediyor iyisiyle kötüsüyle önemli olan hayat küsmemektir unutma ki
yalnız değilsin:)

Üst Alt