Merhabalar benim %70 raporum var isim vermek istemiyorum bir restorana engelli olarak girdim bir ara paraya ihtiyacım oldu bende restoran müdürüne söyledim yasak dedi bunun üzerine merkezleri var istanbulda aradım dedim ben mesaiye kalmak istiyorum insan kaynakları idi dedi ki bizim merkezin engellilere mesai izin vermiyor dedi bende tamam dedim mesela bugün saat 19:00 da çıkmam gerekiyordu ben çıkıyorum dedim hayır çıkamazsın dedi
bende restoran müdürünü aradım sen boşver onları çık dedi bende öyle yaptım restoran müdürü ile sıkıntı yok ama o olmadığı zaman hep böyle yapıyorlar atıyorum yarım saat daha dur veya bir saat daha dur saatinde çıkamıyorum bunaldım artık işi de seviyorum ama çok bunaltıyorlar ben ne yapayım şikayet etsem o olmadığı zaman ızdırap olacaklar bikiyorum bana yardımcı olur musunuz ne gibi haklarım var bilmek istiyorum...
bende restoran müdürünü aradım sen boşver onları çık dedi bende öyle yaptım restoran müdürü ile sıkıntı yok ama o olmadığı zaman hep böyle yapıyorlar atıyorum yarım saat daha dur veya bir saat daha dur saatinde çıkamıyorum bunaldım artık işi de seviyorum ama çok bunaltıyorlar ben ne yapayım şikayet etsem o olmadığı zaman ızdırap olacaklar bikiyorum bana yardımcı olur musunuz ne gibi haklarım var bilmek istiyorum...