Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Benim açtığım başlıklara neden cevap yazılmıyor!?

Buzulırmak

Yeni Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim yazdığım şeylere neden cevap verilmiyor(tabii ki mecburiyet yok ama)ben bir yerde hata mı yaptım ki 'siz bu konuya abonesiniz'ibareli bir çentik reva görülmüş bana yani tabiiki kendi durumumla ilgili bilgi sizden rica ettim konuyla ilgili farklı bilgiler istemiş olabilirm şu anda çalışamayan bir özürlü olarak çıkış yolu aramanın bir sonucu bunlar ve bu sanki ayıp mış gibi bir izlenim aldım ve yine sanki etik olmayan bir hareket tarzı içindeymişim havası aldım.Başka bir şey demiyorum yazıklar olsun.bu sitenin bizlere çok faydası olur diye düşünmüştüm ama yanılmışım.site yöneticisi arkadaşım( o çentiği kim attıysa) üyeliğimi iptal edebilirsin.

ben hıc bısey anlamadım , neden öyle dusunuyorsun ki?

al benden de o kadar. kesin sizlerin yazdığı forumda cevap verilmemişse bile link atılmıştır ki daha önce bahsedilen bir konudur. yada daha önce açılan bir konu ile aynı olduğu için birleştirilmiştir.

örnek- sen "beyaz kart nerelerde geçerli" diye yeni bir konu açtın. ama ben bu konuyu aylar yada yıllar önce ben açmıştım. senin bu açtığın konu benim açtığım konuyla aynı olduğu için birleştirilir.

diye biliyorum...

Kamudaki işleyişe kızdınız bizden hırsınızı çıkartıyorsunuz. :)
25 bin üye, her gün 10 bin tekil ziyaret, her gün yüzlerce başlıkta binlerce mesaj... Bu işleyişte hiç bir hiyerarşi yok. Herkes elinden geldiği kadar soruları yanıtlamaya çabalıyor. Kimse kimseyi tanımıyor ki onun sorularını yanıtlamazlık etsin..
Şimdi baktım, cevaplanmamış sorunuz yok gibi. Yeni bir hukuki süreç mesajı yazmışsınız, o da kısa sürede yanıtlanacaktır.
Üzmeyin kendinizi... Burada kelimenin tam anlamıyla arkadaşlar arasındasınız. Birbirimize uyuzluk yapmak akıldan geçmez bile... Yeter ki bi faydamız olsun birbirimize...
Şimdi bir çay demleyin kendinize, benden... Ben de bu arada sorunuza bakayım...

Not: Kendi sorularınızı kaybederseniz, cevap verilip verilmediğini de gözden kaçırabilirsiniz diye: Kendi mesajlarınızı ve/veya ilgilendiğiniz konuları kolayca takip etmek

çok sert yazılmış bir mesaj...bu mesajı hak etmediğimizi düşünüyorum...çünkü herkes elinden geleni vakit ayırarak sorulara cevap veriyor...sanırım sizin sinirli bir anınıza denk gelerek böyle bir mesaj yazmışsınız...

Benim konumda da 3 gündür cevap bekleyen sorular var ama hiç sinirlenip ortalığı yaygaraya vermedim. Sabreden derviş muradına ermiş misali. Beklemek lazım :)

nedense forumdaki bi çok sorularıma yanıt alamıyorum...:(

nedense forumdaki bi çok sorularıma yanıt alamıyorum...:( :( :(

mehmetselcuk;

Neden cevap verilmesin arkadasım size kinin ne karezi olabilir ki sizin açtıgınız 13 konuya toplam 131 cevap verilmiş bumu cevap verilmemek.

Arkadaşlar olay tamamıyla benim "siz bu konuya abonesiniz" işaretine takılmamdan dolayı oldu.Benim internetle aram pek iyi olmadığından ben onu yanlış algıladım.Hani " siz de hep bu konuda soru soruyorsunuz arkadaşım" (sanki bıkkınlık ifadesi gibi)olarak algıladım. Tam tersine çok üzülerek yazmıştım o yazıyı ( Ukalalık gibi algılamayın lütfen) Ama öyle olmadığını geç anlamış oldum.Yazdığım yazıyı bende beğenmedim. Siz değerli arkadaşlarımdan ben özür dilerim.Bu sitede çok değerli paylaşımlar olduğu bir gerçek ve benim o yazımdan sonrada birçok yazıma da cevap verilmiştir.Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım.

Üst Alt