Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Benim adıma ÖTV'siz otomobil alan akrabama karşı ne yapabilirim? [Hukuk]

serdar kanka

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, benim biraz farklı bir sorunum var. Bir akrabamız benim üzerime kendine araba aldı. Durumunun sıkışık olduğunu, birkaç ay içinde ÖTV'yi ödeyip aracı üstüne devralacağını söylemişti, çok ısrar edince karşı koyamadım. Ama şimdi görüyorum ki ÖTV ödemeye filan niyeti yok, amacı 5 yılı doldurup ucuza sahip olmak. Vergi kaçakçılığına alet olmak beni çok rahatsız ediyor. Ne gibi bir yaptırım uygulayabilirim. Tamam araç benim üstüme kayıtlı ama ruhsat, anahtar vb. onda, yakasına yapışacak halim de yok. Çalıntı ihbarı yap dediler ama o ancak son aşama olabilir diye düşünüyorum, ne kadar şerefsiz de olsa akraba, yüz yüze bakıyoruz. Bir çare var mı?

hadi ordan, özürlülerin elinden bugüne kadar giden kaybedilen geri alınan ne kadar hak varsa hepsinin sebebi sen ve senin gibiler, aslında sen ve senin gibilere söylenecek çok şey var ya neyse,

alırken aklın neredeydi...akraban yakalanırsa sen ne yapacaksın. arabayı bana sattı dese yada baska bir yalan sölese devlet senden başta almadıgı ötv yi söke söke alır.onun üsütne birde sana dava açar...sonra bu özürlüler hep böyle yapıyor diye elimizdeki hakları alır :mad:
unutma "HISIM HISIMA BİR KISIM FAZLA SOKAR"derler
allahım akıl fikir ver bana ya ;) akşam akşam...

Üst Alt