Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Benim bipolar hikayem: Her şey 12 yaşında başladı

kbenly

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
1
Ben 12 yaşımda iken.perdeler üzerime gelmeye başladı.algı bozukluğu vardı.halüsinasyon da görüyordum.daha sonra duygudurum değişiklikleri başladı.22 yaşımda doktora gittim bipolar olduğumu öğrendim.

Gecmis olsun eski kiz arkadasimda bipolardi, bipolar olmadigim icin tam bilemiyorum ancak herkes gibi normal bir sekilde yasayabiliyordu ama beni terk etti :)

ben kendimi bildim bileli hep farklı ve özel oldugumu duşundum 45 yaşımda şimdi ise aslında ne kadar basit ve sıradan oldugumu 15 yaşımdan beri ilaç vs vs en iyi doktorlar ama 30 dan sonra daha anlamlanıyor sabrı tahammulu ögreniyor sun hayattan beklentilerin bakış açın degişiyor çok gençsin herşey duruluyor sadece farkın da ol ve halisilasyonlarını ruyalarını kontrol altına almaya gerçeklik duygunu kaybetmeme ye çalış çok oku ani karar almamaya çalış zamana bırak herşey bitiyor seni mutsuz edecek insan larla olma ne desem boş yaşayacaksın herşe yi dibine kadar ama en az zarar la çıkmaya çalış guçlu ve hazır ol duygularınla baş etmeye ve aslında herşenin yarın daha guzel olacagına inan

o anları hatırlıyorum, ilk hastalandığımda çok çok kötü oldum. ne olduğunu anlayamadım beynimden çok hızlı düşünceler geçiyordu, Amerika beni takip ediyor, tvlerde ben oynuyorum, ölülerle ve Allahla konuştugumu sanıyordum, bir binanın en tepesine çıkıp atlamak istiyordum, tarifi çok çok zor hiçbir yere sığmıyorsunuz, o kadar yorucu ki, çok şükür ilaçlarla tedavilerle şu an iyiyim, Allah herkesin yardımcısı olsun...

ben onu bunu bilmem bütün sihir lityumda ben yeni başladım da önceden sırf depakin içiyodum

Bana F39 duygu durum bozukluğu teşhisi konuldu ama 1 ay bile olmadı. Söylediklerinizin daha fazlası bende var. Doktor hiç bir şey söylemedi. Ne yapabilirim?

varsa tıptan başla bütün hastaneleri dene mustafa kardeş

çok kötü durumdaysan hastaneye yatmaktan asla korkma sıkıntı yok çünkü.. ben 4 defa yattım

benim hastalıgımda bipolar gibi ama bipolar deil atipik psikozun sanırım sızofren form bozukluk türü iyileşme oluyor iyi konsuuyosun düzeldigizaman ama sadece 6 ay sürüyor ve sonrası depresyon yılları

Üst Alt