Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Benim bir değil birçok an'ım var [O an]

muhammet köylü

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ben normal birdogumla dünyaya gelmişim yürüme yşım gelip gectigi halde bir yerlerden tutunarak kalkarmışım bunun üzerine doktura götürüyorlar. belimden su alıyorlar bunun üzerine oturup dahada kalkmıyorum

zaman gidir yürümemeye alışıyorum istedigim yere srünerek gidiyordum kollarım baya kuvetliydi tuttugumu bırakmazdım
sandalyem olmadıgından gidecegim yere ya kucakta yada sürünerek giderdim 7 yşımdaydım ilk sandallemi aldım keşke almaz olaydım

bindim rahaklıkta güzel gelmişti sabah biner akşama kadar bir yemeklere yenerdim arbadan takla atmasına ragmen yinede üzerinden yenmezdim
alıştım ya rahatlıga yine bir hastane dönüşüydü izmirden gelmiştim
yerde oturunca tahdadan yaptıgım tıraktörü almak için sürünmeye calıştım

ne kadar yaptımsam gidemiyorum o an kafaya dank etdi etti hama ay bacayı savmıştı meyemse rahat düşmanmış işte o andan sonra ayaklarımın yoklugunu hissettim hareket etmedikce fonksiyonlarımı kaybediyordum
okuldayken yazı falan yapıyordum okulu birakınca o anı birazdaha yaşadım yani benim her günüm o an

herşeye ragmen milyonkere şükür ki ailem başımda aklım yerinde geriside
NEYLERSE MEVLAM EYLER NE EYLERSE GÜZEL EYLER

sagol şerife ben kücükken babannem hep Böyle dua ederdi

Allah görünür görünmezinden şifa versin derdi Allah bu duayı hepimiz için kabul etsin

Çok geçmiş olsun Allah'ım şifa versın hepimize

geçmiş olsun allah hepimize şifa verir inşalla aslın da burada birde mesaj var hareket yapapabiliyorsan yap rahatlığa alışma mak gerekiyor kendimiz yapamasakta yaptırabiliyorsak çok faydalı tşkler

teşekkür ederim orhan gardaşta gecti bolunun pazarı sür atını nideye lafı benim icin uygun olur bundan sonra hareket zor gelir

Hayata her zaman barışık kalman temennisiyle....

ümitlerini kırma be kardeşim.

hepimizin o anı var yaaaaa ahhhhhhh ahhhhhh

kal sağlıcakla...

Allahtan ümit hiçbir zaman kesilmez.Rabbim hepimize şifa versin.

Üst Alt