Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Benim de Anayasam var diyorsanız sesimizi duyuralım

Konular
21
Reaksiyonlar
0
benim de bir anayasam olsun diyorsanız sizde önerilerinizi paylaşın ve özürlü olan bizlerin de ne istediğimizi de devlete duyurmuş oluruz.bizim hakkımızda kararı sağlam insanlar koyuyor...

Özürlülerden oluşmuş bir komisyon kurulup özürlü anayasası hazırlanmalı.
madde 1.her özürlü gelir düzeyine bakmadan aynı maaşı almalı.
madde 2.ulaşım kartı verilip tüm ulaşımlar ücretsiz olmalı.
madde 3.Eğitim konusunda okullarda mimari düzenleme kattii süretle yapılmalı yapmayan yetkililerin görevleri durdurulmalı.
madde 4.kaldırımlarda her 100 metre bir rampanın yapılması ve kaldırımların mümkün olduğunca düzenlenmesi.
madde 5.özürlünün geliri ne olursa olsun herhangi bir cezai uygulama yapılmamalı.

guzel beklentiler anca hayalde :) yaşarsın hükümetimiz sürünmeye devam daha 1 milyondan fazla engeliyi emekli etmekten korkuyor bu madeleri görünce hükümet çöker :)

zaten çoook şeyden mahrum yaşıyoruz bıraksınlar da özrümüz rahat etsin.özürlü olmak bir dert hem özürlü hem fakir olmak binlerce dert...

merak etmeyın suan hayaldır gercek olur ınsalah:D

evet hayal ama gerçek olması için de elimizi vura vura isteyeceğiz...özürlü olmak hiçbir hazineye eş değmez...o yüzden tüm hazineleri serler önümüze sağlık mı para mı deseler hangi özürlü paraya bakar???

Yeni bir anayasa olması şart bu gömlek turkiyeye dar geliyor. Yerel yönetimlere yetki verilmeli herşey Ankaradan idare edilmemeli. Valileri haik seçmeli.. en basit bir şey 2022 maşından emekliliğe kadar her şey ankaraya gidiyor bu ve bunun gibi milyonlarca hizmet yerinde merkezi idarelerce halledilmeli.. başlığı açmanız aslında maksatlı art niyetli ama maddem açtınız bu ülkemizin artık bir baba yasaya ihtiyacı var..kabul etsenizde etmesenizde bu bir gerçektir..ufkunuzu açın geliştirin başınızı kaldırın gelişmiş ülkelere bir bakın hala 80 sene evvelki gerici chp kafasını bırakın.. chp kendini geliştiremediki başka işlere baksın.

Benim görüşüm avrupadaki gibi haklar bize tanınsın yeter diyorum.Ulasım,egitim,raht yaşam,uygun olan herşeyi yapıoyrlar.Beklentilerimz İnşallah karsılık bulacaktır....

kaan bey nasıl bir art niyet olduğunu açıklar mısınız? senin niyetin art olmasın...

Keşke yazılan maddeler gerçekte var olsa. engellilerin yaşam kalitesi yükselmiş olur.rahat yaşamak bizlerinde hakkı....

Üst Alt