Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Benim de hayatım değişti 18.11.2013 [O an]

mesut123.

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese geçmiş olsun bu sitedeki herkes gibi benim de hayatımı ve hayallerimi değiştiren o anım var 18.11.2013 saat 16.30...
Adım Mesut elektrik teknikeriyim birçok inşaat firmasında yurtdışında görev yaptım yaptığım işin de büyük şirketler olduğu için tehlikesi olmuyordu iş güvenliği hat safhadaydı ve sıkıcı oluyordu.Bir donem hem hasret hem sıkıcı olmasından dolayı işi bıraktım turkiyeye geldim.İş arıyordum ama Bi anda olmuyo tabi...babamda o sırada inşaatta çalışıyordu bende boş kalmaktan sıkıldım ve babamla beraber bi unıversite inşaatında kalıpçılık yapmaya başladım elimden her iş gelirdi güçlü kuvvetliydim 15.gun 3.katta çalışıyorduk ve elektriğimiz kesildi,ben fişi takmaya gidiyordum fişle kablo her zaman çıktığımız bir platformun üstündeydi, bileyim platformun kalaslarının boşta sokulu ve hiçbir uyarıcı işaretolmadığını.
O an kalasın üzerine bastım ve çığlık atarak düşmeye başladım hayatım gözümün önünden geçiyordu,yere duştuğumu hatırlamıyorum tek hatırladığım başımda onlarca insan şaşkın bakışlarla bana bakıyor ben yerde soğuk betonun üstünde yatıyorum.
Ve bir babanın çaresizliği,başucumda saçını başını yoluyor oğlum sen ne yaptın diyordu,babamı hiç o halde gormemiştim.
Kolumun kırık olduğu belli oluyordu bacağında kırık dediler belimde ağrımaya başladı.Şaşkın ve korkak bakışlarla bi yandan insanlara bakıyor Bi yandanda çaresizce kendime bakıyordum bacaklarım oynuyormu diye...
Burnumdan musluktan akarcasına kan akmaya başladı öleceğimi sandım cebimdeki yüzüğümü parmağıma taktırdım,nişanlımı çok seviyor onu düşünüyordum.
Beni düz yatırmak istediler kimse ellemesin dedim ve o sırada ambulans geldi acile kaldırdılar,bir suru filmler çektiler kol bacak ve belim kırık olduğunu söylediler burada ameliyat edemeyiz boluya sevk edeceğiz dediler ama ambulans yoktu.
Ağrılarımda çoğalmıştı bacaklarımı oynatıyordum ama kalçalarımı ve penisiimi hisetmiyordum doktorlar şoktasın geçer diyolardı.O halde ağrı kesici bile vurmadan 4 saat ambulans bekledim ve gece boluya vardım yine filmler çekildi 6 saat belden 7 saatte kol ve bacaktan ameliyat oldum 15 gün hastanede yattım.
Sonuç olarak 3 ay geçti her işimi kendim gorebiliyorum ama kol bileğimde biraz hareket kısıtlıluğı var fizik tedavi görüyorum duzeliyor,bacağım için doktor hala üstüne basma dedi ama ben yavaş yavaş yürüyorum araba kullanıyorum pamaklarda guçsuzlukler kalıcımıdır bılmıyorum,belimle ilgili olaraksa L1 kırığımdan dolayı 3 ay korse taktım yeni çıkarttım ağrım sızım yok eğilip doğrulabiliyorum ,malesef ve en önemlisi idrarımın geldiğini hissediyorum ama tak sonda olmadan yapamıyorum inşallah düzelirim diye buna da şükrederek bekliyorum.
18,11.2013 günü çalıtığım yerde iş güvenliği olmaması benim hayatımı ve hayallerimi böyle alt üst etti.
Yeniden eskisi gibi olurmuyum mesleğime devam edebilirmiyim ne iş yaparım bilmiyorum ama beni gerçekten sevenleri gördüm nişanlım olaydan sonra bırakmadı hatta üzerime daha çok düştü,annem babam bebeğe bakar gibi baktılar motive ettiler bi dediğimi iki etmediler onları çok seviyorum

allah yardımcın olsun kardeşim inşallah eskısı gıbı
olursun.....

ALLAH yar ve yardımcın olsun kardeşim...

Geçmiş olsun inşallah eski günlerine kavuşursun

Geçmiş olsun çok sanslısınız gercekden nışanlınızın yanınızda sıze destek olması guzel allah yolunuzu açık etsın hep mutlu olursunuz sağlıgınızada kavuşursunuz ınşallah

Geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun değerli kardeşim...

Tüm bunlar için şükürler olsun. 3. katta olman daha az hasarlı atlatmanı sağlamış bu kazayı. Yaşadığın kolay şeyler değildi ama çok hızlı toparlanmışsın. Ne mutlu ki motivasyonunu stabil ya da yüksek tutan şeyler de gelmiş başına. Allah daha fazla sağlık sıhhat versin. İyi düşün, mutlu ol ve kendine iyi bak.

Üst Alt