Ben burda okudugum herkesin cekindigi korktuğu şeyler ile ilgili yani evlilik çocuk genetiklik engel vs konularda şöyle bir gozlemim oldu tabii en iyisini Rabbim bilir hersey onun takdiri
Gozlemim su
> iki engelli insan evlenince çocukları nurtopu gibi sağlıklı sapasağlam oldugu
>Erkek normal(engeli yok) kadin engelli ise cocuk engelli
>Erkek engelli kadin normal(engeli yok) cocuk engelli
>Erkek de normal(engeli yok) kadin da normal(engeli yok) cocuk engelli
> erkek normal(engeli yok) kadın engelli çocuk engelli
> erkek de kadinda normal çocuk normal hepsi sağlıklı
*** Ama su durumu cok gördüm is hayatım dada memlekettimde de : iki taraf da engelli olup da çocukların saglam olduğu cok kişi var gordgum bildiğim
Asla bu konuda cekingenliginiz olmasın Rabbim e birakin o hersyin en hayırlısini verir ..isyana yoneltmeyin kalbinizi kendinizi
Tabi bunlar bnm görüp gozlemledigim sey Yani Rabbim herkese bi şekilde şükür etsin dilini hep Şükre vursun unutmasin diye bi şekilde bi imtihan a sokuyor hemen hemen herkesi çok fazla gördüm örnek sizlerin bu konuda düşüncesi nedir sznde gozleminiz var mı böyle örnekleriniz
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısini versin hep Şükredenlerden eylesin .
Gozlemim su
> iki engelli insan evlenince çocukları nurtopu gibi sağlıklı sapasağlam oldugu
>Erkek normal(engeli yok) kadin engelli ise cocuk engelli
>Erkek engelli kadin normal(engeli yok) cocuk engelli
>Erkek de normal(engeli yok) kadin da normal(engeli yok) cocuk engelli
> erkek normal(engeli yok) kadın engelli çocuk engelli
> erkek de kadinda normal çocuk normal hepsi sağlıklı
*** Ama su durumu cok gördüm is hayatım dada memlekettimde de : iki taraf da engelli olup da çocukların saglam olduğu cok kişi var gordgum bildiğim
Asla bu konuda cekingenliginiz olmasın Rabbim e birakin o hersyin en hayırlısini verir ..isyana yoneltmeyin kalbinizi kendinizi
Tabi bunlar bnm görüp gozlemledigim sey Yani Rabbim herkese bi şekilde şükür etsin dilini hep Şükre vursun unutmasin diye bi şekilde bi imtihan a sokuyor hemen hemen herkesi çok fazla gördüm örnek sizlerin bu konuda düşüncesi nedir sznde gozleminiz var mı böyle örnekleriniz
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısini versin hep Şükredenlerden eylesin .