Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Benim gibi düşüncelerinin başkaları tarafından okunduğunu sanan var mı?

terry28

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben şizoefektif ve okb hastasıyım.tek başıma bir yerde çay kahve içerken etrafımdakilerin düşündüklerimi bildiklerini okuduklarını hissediyorum.bunu doktora anlattım çok saçma dedi.bende saçma ama o zaman engel olamıyorum öyle hissediyorum dedim.böyle şeyler
yaşayan var mı?

terry28

Emin olun ki bu olanaksız. Bunun olanaksız olduğunu kendinize telkin edin

Böyle birşey mümkün değil.Beyindeki kimyasal yapinın değişimiyle ilgili bir durum.İlaç kullanırsanız düzelir.

Birtakım takıntı hastalığı

her zaman olmuyor.yani tek başıma bir yere gidince oluyor.

Doktorun saçma demeside abes:)

Sen hastasın açıklayıp rahatlatacağına saçmamı diye cvp veriyo sana

bence de doktorun tavrı çok yanlış. size şöyle söyleyeyim herkes zaman zaman bu tür ya da farklı sanrılara kapılır. beynin oyunları da diyebiliriz buna. ama herkes bunun üstünde durmuyor bu yüzden de anlatmıyorlar bile. bundan kurtulmak sizin elinizde öncelikle iradenizi güçlendirmeye çalışın. başarısını kanıtlamış doktorlardan yardım alın. ilaçlarınızı düzenli kullanın ve inançlı biriyseniz bol bol Kuran dinleyin. Her türlü acıya sıkıntıya birebir

Evet bende de aynı durum oluştu şizofreni hastasıyım sanki herkes aklımdan geçenleri okuyabiliyormuş gibi geliyordu. Sanki herkes beni tanıyormuş gibi. İlaç kullandıktan sonra düzeldi

F5321 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şizofreni hastalığının paranoid tipinin bir belirtisi
bende de vardı ilaç kullanmadan önce
çok şükür atlattım

Bu şizofreni gibi hastalıklar yalnız kaldığımız zamanlar daha da kötüleşir. Mümkün olduğunca yalnız kalmayın hatta yalnız kaldığım zamanlar ilaç kullandığım halde bir takım sesler duymaya devam ediyorum, Özelikle fazla insanların olmadığı yerlerde.

Hiç başıma gelmedi çok ilginç... Karşılaştığınız her insanda bu durumu yaşıyor musunuz?

Ben de olanı herkeste değil düşünceleri okuma kısmı.. Ama sanki diğer yolda yürüyen insanlar sanki beni tanıyorlarmış gibi sanki adımı bilyorlarmış gibi sanki mahalleden ismen tanıdığın insanlarla karşılaşıyormuş gibi oluyordu

birileri düşüncelerimi çalıyor ve gerçekleştiriyor
insanlara vesvese veriyorum hatta birine sigara içirdim

Üst Alt