Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Benim sigortalı olmam eşimin babam için bakım maaşı almasına engel olur mu?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
217
Reaksiyonlar
0
OturanBoğa başkanım Kalem hanim işyeri şartları çok zor çok zorlanıyorum işten çıksam bi dert cikmasam bi dert eşim üzerine babamın bakım maaşı baglatsak ssk dışardan yatırSam maaş bağlanır mı..

kendin için 2022 aylığına başvuracaksan eger istege baglı prim yatırdıgında 2022 aylıgı baglanmaz.

@Kalem hanim konuyu değişmis arkadaşlar,yazımda içeriği tam olarak açıklamalı soru var..

sonbahar.44 valla başlığa değil içeriğe baktım. tekrar okudum. bir cümleden çok şey anlayacağımızı düşünmüşsün galiba.
şöyle demişsin: "eşim üzerine babamın bakım maaşı baglatsak ssk dışardan yatırSam maaş bağlanır mı.."
şimdi bu cümlenden anladıklarımı yazayım.
babana bakım aylığı baglatmak istiyorsun. eşin de babana bakıcı olacak. sen de istege baglı dışardan sigorta yatırmak istiyorsun. istege baglı sigortalı olursan bakım aylıgı baglanmasına engel mi diye soruyorsun?
yoksa baban bakım aylıgı alıyordu da bakıcı değişikliği mi yapacaksınız? yani babanın bakıcısı başkasıydı da eşin mi olacak? eşin bakıcı olursa evde bakım aylıgı kesilir mi diyorsun?
bu bahsettiğin aylık yazdığına göre evde bakım aylıgı. peki bu 2022 aylıgı forumunda ne arıyor?

özetlemek gerekirse o yazdığın bir cümleden bir şey anlamadım. yorum yaparak da cevap yazılmaz. önce durumu detaylı bir şekilde anlat ona göre cevap vereyim. hangi aylıktan bahsediyorsun? bu aylık kime baglanacak? vs vs

Kalem hanim başlığı kim ben o sekilde yazmadım site yönetimi değişmiş içeriği tam anlamamıs olmalı! Soru? Ben eşim babam evde 3 kişiyiz babam emekli memur,babam suan felç durumunda ben kendi adıma sigorta yatırSam eşime de babamın bakıcı maaşı bağlanirmi? Benim kendi adima ssk yatırmam bakım maaşı bağlatmamiza engel olur mu..

Üst Alt