Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Benim yaptığım resimler

lara belen

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
jpeg10.jpg

4rtw2.jpg

jpeg7.jpg

bmgg.jpg

bkfert.jpg

gkly.jpg

jpeg6.jpg

jpeg41.jpg

Çalışmaların çok güzel sevgili lara belen. Ellerine sağlık. Devamını bekliyorum. Paylaştığın için teşekkürler...

Resimler güzel, meyve tabağı biraz daha ortalanabilirdi.

çok çok teşekürler arkadaşlarım daha çok varda yükleyemedim işim vardı resim yapıyordumda

671om.jpg

863l.jpg

962x.jpg

güzel resimler lara
hangi teknikle yaptın resimlerini

evet öyle ama ben bunları bilgisayarda yaparım hatta bende kitap yazarım biri bitti vede ikincisini yazıyorum mayısta çıkıyor kitapım şiirde yazarım ama kitapım şiir değil

Arkadaşım bu resimleri bilgisayarda değil kendin yapsan harika derdim birkaç küçük hata dışında mesela evleri çok küçük ve bazende düşecek gibi yapmışsın çoğu resimde harika kullandığın renklerde ki çok güzel kullanmışsın renkleri birden misal mordan kahverengine geçmişsin. Birden renk değiştirilmez yavaş yavaş ve o rengin tonlarıyla geçiş yapabilirsin kompozisyonların harika bu kadar güzel düşünen insan bu resimleri kendisi de yapabilir birde kullandığın bu renkleri çizerek boyayarak dene yılmadan denemeye devam et. Umut vaat ediyorsun bilgisayardaki başarını kağıtta bulamasan bile denemeye devam et. İnan çok iyisin tekrar başarılar...

Lara kardeşim resimlerini gördükçe ve yazdıklarını okudukça benim nacizane kararım resme devam. İyi yazmak için sürekli okumak gerekir, kelimelerin anlamlarına ve yazılışlarına dikkat etmek ancak çok okumakla yazılarımız daha da güzelleşiyor sanki sana bu anlamda biraz zaman var gibi.

ben yaptım ya bilgisayar üzerinden yapyorum kendim ya

Üst Alt