Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

BERA testini özel hastanede yaptırsak kabul edilir mi?

hgh975

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba
Eşimin 1989 SGK girişi ve toplam 7000 gün civarında prim günü mevcut.
İşitme kaybı var. Şimdi hastane BERA testi istedi.

Sorum şu: BERA testini izmirdeki özel bir hastanede yaptırsak kabul edilir mi?

Teşekkür ederim.

hastaneye bağlı..
Hastanedeki doktoruna sormalısınız. Bence kabul edecektir. yinede sorun.

Merhaba..

BERA testi zaten her Hastanede yapılmıyor.
Örneğin İstanbul Esenyurt Devlet Hastanesinde yok.

Siz heyet için yetkili olan Devlet Hastanelerden alın BERA testinizi.
Hiç bir sorun olmamış, aklınızda da soru kalmamış olur.

Geçmiş olsun.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Heyet Alsancak devlet Hastanesinde. Bizi Yeşilyurt Devlet Hastanesine yönlendirdiler. Lakin orası da 3 ay sonraya gün veriyor. tekrar hastaneye gittiğimizde görevli memur; Yeşilyurtta BERA testi yaptırmak mecburiyetinde değilsiniz. Biz oraya yönlendiriyoruz sadece dedi. Yeşilyurt devlet hastanesindeki hekim bir gece önceden uyumadan gelmeniz gerekiyor diyor ve 3 ay sonraya gün veriyor. Tepecik Hastanesinin başka bir semtteki polikliniği de uykusuz kalmaya gerek yok gelin diyor ve 2 ay sonraya gün veriyor... Haliyle iyice kafamız karıştı. O sebeple sormuştum "özel bir hastanede yaptırsak" kabul olur mu? diye. Teşekkürler...

Hastanenin "Hasta hakları" bölümüne gidin, şikayetinizi belirtin.
Bir hastanenin .... söylediğini diğerinin ... söylediğini
Sizin de çelişkide kaldığınızı belirtin.

Ayrıca; BERA testini acil yaptırmanız gerektiğini ve daha önden bir güne almak istediğinizi söyleyin..

Hasta haklarında şayet kendinizi güzel anlatırsanız sonuç alabilirsiniz.
Yardımcı olurlar.

Ben ODYO, BERA çekinmek için Fatih Araştırma Hastanesine gittim o da 2 ay sonrasına vermişti
Koklear implant için acil gerekiyordu gittik hasta haklarına şikayetimizi belirttik

O da öğleden sonra burada olun dedi birileriyle konuştu vs. 2 ay verdikleri testi o gün 2 saat sonra hallettim.

BERA hakkında bilgi vermek isterdim ama nasıl olduğunu bilmiyorum ben hiç duymadığım için BERA uygulanmadı.
Genelde çocuklarda uygulanıyormuş.

Üst Alt