Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

BES için maaşlarımızdan ne kadar kesinti yapılacak?

Konular
22
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar benim merak ettigim bireysel emeklilikten asgari ucretli calisan icin nekadar kesinti olacak
Ben 3. Ayda emekli olucam emekli olucam ve calismaya devam edicem emekli olup calismaya devam ettikten sonra kesinti devam edermi ve emekli maasimdanda kesinti olurmu hem normal maasimdan hemde emekli masindanmi kesinti yapilir bu konuda beni bilgilendirecek arkadas varmi

Erkan abi 125 tl bes kesintisi diğeri hakkında bilgim yok

Emrah kardesim yanlis anlama ama eminmisin 125 tl kesileceginden cunki asgari ucretli bir calisan icin cok degilmi
104 tl zam verecekler bes'e 100 tl kesinti olacak :)

Eminim abicim söyleyen Bes uzmanı çünkü en düşük miktar zaten o :) ha senin anlaşacağın şirket senin firma na özgü kıyak yapar mı o kadar bilmiyorum :)

Şirketlere göre değişkenlik gösterebilir. Bizim bes uzmanı 125 tl dedi anlaşma da da en düşük o gözüküyor bende de kesilen o.

ben emekliyim eşim ve çocuğum çalışmıyor bizden de kesilecekmi, bunu takip edebileceğim bir site varmı?

Mustafa Bey çalışıyorsa nız kesilecek çünkü bu devletin değil ama dediğim gibi bizden 125 tl kesiliyor diğer şirketler farklı demek ki

yüzde 3 kesinti yapılacak benim bildiğim yani en fazla 45-50 arası kesilir

Asgari ucretli calisan icin 50 tl fazla bi etki yapmaz ama seker cocuk arkadasimizdan kesilen 100 tl gibi bir rakam asgari ucretli calisani bayagi bir sarsar bence

erkan medeni abi eyvallah da bizim şirkette asgari ücret alan yok. Asgari ücret olup da kesilen varsa Allah yardım etsin

Bireysel emeklilik'ten çıkmak için 2 ay içinde dilekçe verip kesilen paraları tekrar alabılıyorsunu.. Zorunlu değil

Inşaat firması abi ben idari işlerde kart basım sorumlusu yum asgari nin çok üstü yani çok şükür :) orasını bende biliyorum ama giriş ücreti va derken birşey kalmaz o paradan

Yazılanların tamamını okumadım. En baştaki soruya istinaden cevap veriyorum

Maaşınızın %4 BES olarak kesilcektir. Şu an esgeri ücret 1404 kesilcek BES oranı 56,16 TL dir. Bunun altında bir rakam olmıcaktır. Üstü ise tamamen maaşınız ilen alakalı. Muhakkak bir üst limit vardır şahsi düşüncem ama 45 yaş altı 4/A-4/C lilerin maaşlarından %4 BES kesintisi olucaktır.

Üst Alt