Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beyaz Eşyaların engelliler tarafından en iyi şekilde kullanımı için anket [Araştırma]

coban2

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Bir beyaz eşya firmasının, kullanım kolaylığı içeren yeni beyaz eşya ürünler tasarımı ile ilgili ihtiyaçları öğrenmek üzere Türkiye Kas Hastalıkları Derneği’nden yardım taleplerine destek olmaya karar vermiş durumdayız.

KASDER Hasta-Gönüllü Ağı olarak bu amaca yönelik olarak hazırlanmış olan bir anketin, farklı engelli gruplarından bireyler tarafından doldurması için sitemiz üzerinden bir anket formu düzenlenmiştir.

Gereken ilginin gösterilerek aşağıdaki anket formunun doldurulmasını rica ederiz.

Engelsiz Beyaz Eşya Anketi |KASDER-Türkiye Kas Hastalıkları Derneği

Biraz uzun bir anket ama, yine de doldurdum. :)

Zamanı olan arkadaşlar da katılırsa güzel olur...

Teşekkürler Bülent bey,
Kısıtlı bir zamana sığdırmaya çalıştığımız zor bir anket belki ama bizim boğuştuğumuz bütün zorlukların yanında sadece beş dakikalık zaman ayırmayı gerektiren zorlukta bir olay bu....Lütfen biraz zaman ayıralım arkadaşlar iyi bir bilgi alt yapısı için kaynak olacak bu anket...

Bende doldurdum ve cok hoşuma gitti keske beyaz esya firmaları bunları dusunup hayata gecirse.

Üst Alt