Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beyin ameliyatı oldum. Hangi oranda rapor verilir?

asker59

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
öncelikle şimdiden teşekkür ederim
ben usta birliginde rahatsızlanarak gata hastanesine yatırıldım filimler sonuçunda sağ temporlde kitle oldugunu testpit etmişlerdi ameliyatımı oldum çok şükür durum iyi ama benim sormak istetigim soru
komutanım taburcu ederken engelli raporu alabilecegimi söyledi acaba engelli raporu alabilme ihtimalim varmıdır ? iş olsun araç olsun bir yardımını dokuna bilirmi?

sonuçlarım 2 kateme kötü çıkmıştı şimdiden teşşekür ederim :):eek:

Hastanede aldığın bütün belgeleri biriktir sağlık kuruluna çık. Beyninde tam olarak ne olduğunu yazmamışsın. Burdan kafamıza göre yazamayız. Kitle demişsin sadece. Daha belirgin yazarsan yardımcı oluruz.

ustacım dediklerine göre sağ temporal bölgede kitle dendi bana başkada bişey bilmiyorum ışın tedavisi dendi ama gatada olmadıgı için alamadım şuanda calışmıyorumda durumlar karışık anlıcanız kitle var dediler ameliyat ettiler

verilecek rapor oranı sizin geçirdiğiniz ameliyata değilde sizde oluşan hasara verilir eğer tamamen iyileşme var ve problem yoksa az bi oran verilir işinize yaramaz dua edinde öyle olsun

Önçelikle Tekrardan Merhaba Raporumu Altım %46 Rapor Verildi Ve Vergi İndirimden Yararlanılabilir Dendi Raporda
Sormak İstetigim Bildgiim Kadarıyla Vergi İnidirimi Olduguna Göre OTV KDV Gibi Şeylerdende Geçmiyormu ?
Bildigim Kadarıyla H Sınıfı Ehliyet Kalktı Dogrumu Biliyorum ?
Galeriya Sordugumda H Sınıfı Ehliyet Dedi 1 Galeri Digeri İse Ortopedik Engelin Olması Lazım Dendi
Eğer Böyle Bişey Var ise Niye Vergi İndirimden Yararlanabilir Yazılıyor ?
Teşşkür Ederim :)

Arkadaşlar öncelikle merhaba, bende 1 ay önce beyinde damar yumağı oluşması sonucu ameliyat oldum. Sizce yüzde kaç rapor alınır. Veya benim durumda olup rapor alan varmıdır. Şimdiden teşekkür ederim. (doktorum raporları sakla rapor alabilirsin dediği için merak ettim soruyorum.)

asker59

vergi indirimi ile ötv indirimi faklı şeyler engelli olarak yararlanmak istediğin her yasal hak için ayrı başvuru yapıp ona göre rapor alırsın ötv indirimi ile alaağın aracı kendin kullanmak istiyorsan ehliyetini engelli ehliyeti olarak değiştirmen lazım bunun için başvuru yapman ve sonrasında il sağlık müdürlüğünün komisyonuna girmen gerekecek ameliyattan sonra epilepsi nöbeti geçirdin mi ya da epix kepra vb. ilaç kullanıyor musun?

Şuan epdantion ilacı kullanıyorum. Epilepsi nöbeti olmuyor çok şükür bi problem yaşamıyorum

Üst Alt