Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beyin ameliyatı oldum küçükken, kafatasım kırıldı. Askere alınır mıyım?

yunuscibuk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]ben şuan 23 yaşındayım 8 yaşında kaza geçirdim ve kafa tası ve beyin ameliya oldum şimdi çevremdekiler almazlar diyor ama ben tedirginim ne olucak bilmiyorum[/FONT]

@yunuscibuk valla kardesım benım sorunum kronık oldugundan ışın gördüm suan kemorterapı goruyorum ve 6 senelık bır suredır ugrasıyorum benımkı bır sekılde boyle halloldy ama doktor bana neyın var dıye bıle sormadı kı sanada sormayacak raporunu ısteyecek yazanlara bakacak ve dırek askerlık kıtapıcıgında madde arayacak hangısı senın ıcın uygunsa dırek onu yazacak olay bundan ıbaret

he ıtıraz edebılırsın cevredekı dıger hastaneye gonderır orda degısırmı karar bılemem ama beyın amelıyatında pek rısk almak ıstemıyorlar askerıye falan benım gorunurde engellı gıbı bır gorunusum yok sukur kafadakı 38 dıkıslık yara ızı harıcınde doktor bıle hasta kım dedı =) dılerım ısını uzatmazlar elınde aldıgın engellı rapırun varmı ? bı hastaneden

Engelli raporum yok fakat geçirdiğim ameliyat ve tedavi raporlarım var. Kafatasım da kalıcı kırık var gözle görülüyor kemik yok bir bölgede içi boş yumuşak doku yani patlama tehlikesi var

yunuscibuk valla kardesım benım %80 agır engellı raporum var onuda koydum ben doktorlarda baktı muayneye falan oyle yanı ama sen raporlarını kesınlıkle unutma fotokopı cektır dosyalat saglık kurulunda hepsını bır arada tutsunlar kı heyet ekıbı hepsını tek tek gorebılsın ALlah yardımcın olsun hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun

yunuscibuk bence alırlar ama hayırlısı olsun yapabılcek durumdaysan yaparım dıyorsan gıt yanı ben uzuldum acıkcası ama benım devam eden bır tedavım var ve baya sıkınyılarım oluyor gun ıcerısınde

Anladım abi eyvallah sağolasın ilgin için Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin sana da geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun

yunuscibuk Amin kardesım ne demek hepmızden Allah razı olsun hayırlısı olsun hakkımzda her sey olacagına varıyor nasıpte ne varsa o yanı

Üst Alt