Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beyin ameliyatı sonrası engelli raporu alabilir miyim?

likestrom

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Mayısın 10 unda beyin ameliyatı oldum. Damar yumakları alındı. Sağ tarafım felç oldu. 2 ay gibi bir sürede yağa kalkabildim fizyo terapi ile .

1500mg keppra kullanıyorum 5 ay boyunca kullandım ve sonrasında 2 senelik rapor yazdılar kullanmam için.

Şekerimde mevcut. 400 lerde. Diamicron 60 lık sabah gligobaj 1000 lik akşam sabah alıyorum.

Engelli raporu için randevu aldım. Bana bu şartlarda bu raporu verirler mi.
Eskiden aracımla çocuğumu okula bırakırdım şimdi imkansız . Aracın koltuğuna oturabiliyorum okadar. Çok ta zoruma gidiyor bu durum
Bir de merak ettiğim süresiz yada süreli veriliyormuş bu kısmı anlamadım.

Allah herkeze şifa versin. İnşallah bende dahil sağlığına kavuşur.

Merhaba. Başvurnuzu yapın. Giderken ameliyat notları varsa patoloji ilaç raporunu alın. Muhtemelen oran verirler. Ama ne kadar bilemiyorum. Şeker var demişsiniz. Onu da evraklarını alın. Çok gecmiş olsun

Krkahmet

Allah razı olsun herkeze Allah şifa versin.

Ben randevü aldım. Ve sordum evraklar lazım mı mr lazımmı diye. Bana hiç bir şey lazım değil. Burada internet üzerinden mr tomografi patalojiden çıkan sonuçları görüyoruz. Sonrasında 5 fotoğraf lazımmış diye söyledim. Burada çekiyoruz. Sadece hastanın burda olması yeterli dediler.

Bunlara istinaden yine alayımmı bu raporları.(3 Devlet hastaneside aynı şeyleri söyledi)

Üst Alt