Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beyin ameliyatı ve menenjit geçirdim. Yüzde kaç oran alabilirim?

331262055

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
MerhabaLar..Ben 28 yaşındayım.. Küçükken qeçirdiğim bir kaza sonucu iLki 1999 yıLında ikincisi ise 2011 nisan ayında olmak üzere 2 defa beyin ameLiyatı qeçirdim..hastaLığım; beynin büyük bi böLümünü oluşturan beyin suyunun burnumdan akması..tıp diLinde RİNORE diyorLarmış..Bu Suyun akması sebebiyle de aynı yoLLa beynin de mikrop topLaması sonucu da 4 defa menenjit qeçirdim..Bu Yüzden askerLiğimi de yapamadım,çünkü aLmadıLar..Şu anda bedenseL bir rahatsızLığım yok şükürLer oLsun ama işim biraz ağır oLduğu için bana özürLü raporu aLabiLeceğimi söyLediLer,aLmamı önerdiLer..Sizce ben ÖzürLü raporu aLabiLir miyim ve bunun oranı % kaç oLur??Ve aLmamı önerir misiniz??
SayqıLar..

331262055;

Arkadaş ...sağlık kuruluna başvur .Aynı durumda beyin ameliyetı oldu ve beyinden idrar yollarına sondası var kardeşimim menenjit nedeniyle .işitme engelli ve böbrek yetmezliği de var .-- Amma ve lakin-- her ne kadar ayakta duramayacak kadar da olsa ..kış günlerini donarak da geçirse..elinden iş yapamayacak durumda da olsa maşallah turp gibi mübarek dediler...% 42 rapor verdiler... maşallah maşallah demek zorunda kaldık biz de .... Pek de faydası yok %42 nin amma ...böyüklerimiz daha iyi biliiiiiler ...
Ama gene de umutsuzluğa kapılma, bakarsın başvurduğun sağlık kurulu insaflı çıkar % 60 alma ihtimalin olur ...

Üstelik kardeşim 38 yaşında ve yıllardır eniştem yüksünmeden ilgiledi ve ablamda kalıyor .ablamın evi lüks müş yani her eşya varmış onun için 2022 maaşı da uygun görülmedi.. Ben de malülen emekliyim kendi masrafımdan kısıp yardım etmeye çalışıyorum . Kişi başına 10 000 dolar milli gelir den gani gani maaş aldığım için ....

Üst Alt