Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beyin damar tıkanıklığının yarattığı durum için rapor?

emogumo

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar beyin damar tıkanıklığı ve felç geçirdim herhangi fiziksel sorunum yok ancak geçmeyen baş dönmesi - sersemliğim yasamımı kısıtlıyor bu şekilde %40 rapor almam mümkün mü saglık

Rahatsızlıklarım için Sağlık Raporu almalı mıyım?

Selam arkadaşlar beyin damar tıkanıklığı geçirdim fiziksel hasar bırakmadı şükür yalnız baş dönmesi ve hafif ellerimde güçsüzlük devam ediyor minimal mitral kalp yetersizliği de mevcut saglık kurulu raporuna başvurmamı önerir misiniz?

Pskolojim bozuldu artık ne sağlıklı ne hasta bi durumda kaldım bir de yeşilkartlıyım saglık kurulu raporu için ücret alınır mı cevaplarsanız sevinirim

Emre bey sağlık raporu için ücret alınmıyor rahatsızlığınızı tespiti için yetkili bir hastaneye başvuru yapın bu arada raporu ne amaçla almak istiyorsunuz.

beyin damar tıkanıklığına oran veriliyor mu verilmiyor mu onu merak ettiğim için

Üst Alt