Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beyin kanaması geçirdim. Rapor alabilir miyim?

mkart82

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
eskıden gecırdıgım beyin kanaması sonucu kafatasımdan avuçiçi kadar kemik alındı yani o bölgeyi sadece kafa derisi koruyor bu rahatszlıgımdan dolayı engelli raporu alabilirmiyim konuyla ilgili arkadaslar varsa yardımcı olursan sevinirim sayglarımla

geçmiş olsun arkadaşım:(

kesinlikle alabilirsin...bende beyin kanaması geçirmiştim ve ameliiyat olmuştum..ayrı senelerde ayrı derecede raporlar alımıştım %40 ve %66 farlın sebebi sonradan eksra sorunlar çıkmıştı..raporu ne amaçla alacaksın ? ameliyat sonrası sende arazlar (hastalık) kaldımı dış görüntü haricinde ...ve çalışıyomusun..SAYGILAR :)

hayr herhangi bir sıkıntım yok sadece hemen hemen sureklı dıyebılecegım sekılde bas agrısı oluyor sızde sonradan sorun cıktı demssınz ne gıbı sorunlar bunlar mahsuru yoksa soylermısınız

ameliyat sonrası epdantoin ilacı kullamdınmı ..epilepsi için..bende bu ilerledi epilepsi (sara) ilaç değişti büyük nöbet geçirmiştim..bide gözde görme alanı çektirdim %25 hücre ölümü varmış sonradan farkettim..şöyle iki kişi yanyana gidiyor kısa bir an birini göremiyorum 5-6 sn sonra iki kişi olduğunu anlıyorum..kısacası 1- epilepsi 2- gözde sorun.......... ilk rapor aldığımda sadece ameliyatdan dolayı %40 verdiler...ikincisinde ek sorunlarla % 66 ...daha sonra vergi indirimi için maliyeye baş vurdum ankaya gönderildi %66 olan rapor %44 olaraak onaylandı 3. derece vergi indiriminden faydalandım....bu bilgiler sizin işinize faydası olur umarım ..ha bide ameliyat somrası epikriz (ameliyat özeti ) aldınızmı o belgeler çok işinize yarıyor..saygılar :)

ben %40 ameliyat için demiştim..bu raporu 2004 de almıştım..o yıldan sonra 2006 ve 2010 olmak üzere 2 tane rapor değerlendirme yönetmelikleri değişmişti şimdiki değişme varmı yokmu bilmiyorum.. sonuçta rapor başvurunu kesinlikle yap epikrizde yanında olsun :)

tşk ederi arkadaşım verdıgın bılgılere
epdantoin ilacı kullandım bende ama bene sara nobetı gıbı bı olay olmadı gözlerimde bozukluk var ama senın dedıgın gıbı bı problem olmadı bende sadece gorme bozuklugundan 3,5 - 4 numara gozluk kullanıyorum hastahaneden ameliyat sonrası epikrizim elimde mevcut valla bilmiyorum rapor verirlermi vermezlermı ama yınede deneyecem ilgin için çok teşekkür ederim arkadaşım

Üst Alt