Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beyin kanaması geçirdim. Yüzde kaç oran alırım?

Yiğit33

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2017 iş kazası geçirdim beyin kanaması geçirdim kafatasım dan 3 santime 3 santim kemik aldılar kanamayı durdurdular kemiğini yerine koydular ..bide her iki el bileğim kırıldı ..piskitatriyede gittim yanındakine bunda sorun var diye not geçti yüzde kaç rapor alırım heyete girdim..

kimse yüzde kaç rapor alacağını bilemez beyin kanaması geçirmişsin tamamda ne gibi etkileri oldu sende kısmi felç, konuşma zorluğu veya buna benzer beyin kanaması geçirmişsin rapor oranın şu kimse diyemez derse seni kandırmış olur

Beyin kanamasından sonra kalıcı bir hasar kalması kafamda sadece kafatasimi 3 santime 3 santim aldılar yerinede geri koydular ama eklediğinde kafamı çok net belli ediyo yamukluk llar ben sadece tahmini kaç rapor alırım onu merak ettim ..mak7m bu konular kaza geçirenleri biraz merakta birakiyo ..cevaplarin için teşekkürler hasato

Yiğit33

beyin kanaması sonucu kısmi felç geçirdim kafatasım kırıldı konuşma bozukluğum yada psikolojik yönden ciddi sıkıntım yok ancak bastonsuz yürüyemiyorum ve sol elimi hiç kullanamıyorum engelli raporu için başvurdum ömür boyu yüzde 58 oranlı rapor verdiler buna göre kendi durumunu kıyaslayıp fikir edinebilirsin

hepinize geçmiş olsun, allah şifa versin arkadaşlar.

2017 temmuz 18 inde beyin sapı kanaması geçirdim 15 gün hastanede yattım o günden bu yana 3 ay aralıklarla raporluyum,nisan ın sonunda raporum bitiyor ve 3 ay daha verirlerse 1 sene olacak yada erken emeklilik için süreli veya süresiz vergi indirimi alacağım inş hastane oran verirse?..

şu an bende bıraktığı hasar:yüzümün sağ tarafı uyuşuk burnum tıkalı dilimin sağ tarafı uyuşuk sağ gözüm puslu görüyor ,yüzümün sol tarafı hissis ensemden sol koluma hafif yanmalar var ve sol kolum çıplakken bir yere dokunamıyorum elektrik çarpma hissi var...o yanmalar elektrik çarpmaları için perge kullanıyorum...bu hastalığı geçiren arkadaşlar sizce ne gibi oran verirler bu hastalıktan dolayı erken emekli olabilirmiyim sizce??

Internetten başı sitelerde araştırma yaptım sadece beyin kanaması geçirenler %40 rapor alıyormuş

İş kazasından dolayı heyete girdim...tahmini ne kadar süre içersinde heyet raporları sonuçlanır...şuan iki aya yakın oldu heyete gireli tahmini bir haftaya heyet sonucu sgk ya gelecek..sgk la konuştum heyet raporunu izmire ana heyete göndereceklerini söylediler...izmire de gittikten sonra ne kadar süre içersinde sonuçlanıp beni emekli yaparlar

Merhablar

Herhangi bir gelişme varmı. Bu konu ie ilgili fazla bilgi yok aynı durumda olan arkadaşlara örnek teşkil etmesi açısından önemli bir konu olduğunu düşünüyorum.

Heyet sonucu ne oldu bilgi verir misiniz bende beyin kanaması geçirdim rapor alabilir miyim

Ben de beyin kanaması geçirdim sanırım Bu hastalık nedir?
I67.9 - SEREBROVASKÜLER HASTALIK, TANIMLANMAMIŞ
13.07.2020 de
bana bu tanı konuldu.
Size ne teşhis kodu kondu?

Üst Alt