Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beyin kanaması ve epilepsi sorunu için hangi oranda rapor verilir?

ekinci96

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba
1994 yılında beyin kanaması geçirdim.. sol elimde hareketsizlik mevcut. fiziksel hareketler yaparak elimi geliştirdim. askerlik çağıma gelince muaf oldu. ve kariyer hedefimin yıkıldığını fark ettim. 2007 yılında epilepsi hastalığına yakalandım. çevremdeki kimseye anlatmadım. insanların acımasını deil. dimdik ayakta durmaları beni mutlu etti. üniversiteyi bitirdim. ama muaf die her kapı yüzüme vuruldu..bende inatla bankalara başvurdum. bir bankada taşeron çalıştım.4 sene sırf muaf die beni kadroya almadılar. ama işimde oldukca başarılı biriyimdi. dünyam bir kere daha yıkıldı. sırf muaf die alınmamak ne demek.. sonra allahıma şükrettim. devam ettim yoluma sonra özel bir emeklilik şirketinde başladım.. şunu fark ettim. zamanla.. özrü belli olmayanlar rapor alarak daha iyi yerlerde bende rapor almak istiyorum. özürlü önceden çok utanıyordum.. şimdi bana yardımcı olun lütfen.. yalnızım

Arkadaşım öncelikle gecmiş olsun bir özrün varsa engelli raporu al utanma en azında engelli memur sınavına girer memur olursun yada engelli olarak erken emekli olursun bizde istemezdik engelli olmayı ama kaderimiz bence hic vakit kaybetme askerdende muaf tutulmuşun engelli raporlu olmanın sana bi zararı olmayacagı kanısındayım hic vakit kaybetme rapor al derim

Çok saolun bana fikirlerinizle desteğinizle çok güzel ilham verdiniz. araştırmaya koyuldum .. kendimi bu konuda daha güçlü hsse

Üst Alt