6 yıl önce göz ve kafatasımın üstüne aldığım darbe sonucu kafatasım ve suratımda ki kemikler kırılmış gözümün altına plak diş tarafımın üstüne plak konulmuştur. Kafatasına 5x3 cm gibi bir boyutta platin koydular. Beyin kanaması ve darbeye bağlı geçici görme kaybı ( şuan zamanla azaldı gözüm iyi görüyor) bu tarz şeyler yaşadım tramva sonucu dikkat eksikliği konusurken ne konustuğumu unutma gibi ufak ufak sorunlarım var baş ağrısı falan yaşıtlarıma göre inanılmaz yorgunluk ve uyku hissiyatı var engelli raporu alabilir miyim askerden muaf olur muyum ? Geçirdiğim bu kazanın verdiği psikoloji korku nedeniyle yıllardır yaşlı gibi yaşıyorum ama korku dolayısıyla tekrar hastaneye gidemiyorum 5 yıldır bir kere gitmedim epilaption gibi bir ismi olan epilepsi ilacı vermişlerdi hiç kullanmadım sıkıntı yaşar mıyım epilepsi olmuş olabilir miyim
Askerlikten herkes muaf olursun diyorlar ona göre hayatımı şekillendirmek istiyorum bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Askerlikten herkes muaf olursun diyorlar ona göre hayatımı şekillendirmek istiyorum bilgisi olan paylaşırsa sevinirim