Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beyin kanamasından sonra kulak çınlamasının bir tedavisi var mıdır?

Özlem bayraktar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben trafik kazasında beyin kanamasından ameliyat oldum kulağımda sürekli ses duyuyorum doktorlara gittiğimde o sesi hep duyucaksın diyorlar bana yardımcı olur musunuz tavsiye ettiğiniz doktor felan varya bana yönlendirir misiniz teşekkür ederim.

Özlem bayraktar

Bende trafik kazası geçirdim . Bos akımı vardı durdurdular büyük bir operasyon geçirdim platinler takıldı ama kulak çınlaması olmadı . sana kendi beyin cerrahim Murat İnan ı tavsiye ederim ama İstanbul da kendisi bu çınlama işitme engelli kişilerde de oluyor işitmende bir sıkıntı var mı?

Sol kulağım duyuyo sağ kulagımda az duyuyo yüksek sesli bi ortamda durunca çınlama sesi daha çok yükseliyo ikisinde de duymuyorm yüksek sesli yerde çok durunca ikisindende duymuyorum doktorum kazada kulak arkası kırılmış sinirleri zedelenmiş cagresi yok dedi ne yapıcagımı bilmez oldum

işitme cihazı kaybınız yüksek değilse yardımcı olabilir geçmiş olsun

Duyuyorum ama sesli yerde duyduklarımı anlamıyorum sağ kulağım yüksek sese hiç gelmiyo durunca ağrı başlıyo

Üst Alt