Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beyin sapı tümör ameliyatı sonrası oluşan işitme ve diğer kayıplar için rapor oranı?

FeroM44

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba benim merak ettiğim bir durum var.

2 yıl önce beyin sapımda tümör vardı ameliyat oldum ve sağ tarafımda 7. ve 8. sinirlerim hasar gördü, bunun sonucunda sağ kulağımda tamamen işitme kaybı meydana geldi ve yüzümün sağ tarafında yüz felci meydana gelmeye başladı soğuk hava şartlarında tekrar ediyor sürekli

ayrıca sol dirseğimde uyuşma vardı ameliyat sonrası sağda da olmaya başladı.

Ben engelli raporu almak istiyorum da tahmini olarak % kaç oran alabilirim?
Hastanede doktorlara sordum ama kimse bilgi vermedi illa sağlık kuruluna git dediler ama ben kurula girmeden tahmini % kaç alırım öğrenmek istiyorum. Sizce bu sorunlardan tahmini olarak kaç puan alabilirim, özür oran cetveline baktım anladığım kadarıyla kalıcı sinir hasarlarına fazla puan veriliyor ama pek de anlamadım

bana yardımcı olabilir misiniz lütfen.

FeroM44..öncelikle geçmiş olsun..bende 1.5 sene önce beyin sapı kanaması geçirdim,nöropati de dahil yüzde 70 aldım hastane den(ankara yüzde 57 e düşürdü bu arada)..beyin sapı hassas bölge diye bana müdahalede bulunmadılar,sadece 20 gün hastane de müşaade altında tutuldum,bendeki etkileri şu an:yüzümün sağ tarafı uyuşuk sol tarafıda hafif hissis sol kolumda noröpatim var yanma batma elektrik çarpması şeklinde...

Teşekkür ederim kardeşim sana da geçmiş olsun, açıkçası bende %40 ve üzeri alabilir miyim diye şüphe ediyorum. Bir doktor diyor sadece kulaktan alırsın, diyorum sinirlerim hasarlı ancak kbb bize danışır diyorlar hiç yardımcı olup bilgi veren de yok.

valla hocam hastalık aynı hastalık ama hastahane ve doktor heyet fark ediyor bazı yerlerde maalesef..umarım istediğin sonucu alırsın en kısa zamanda geçmiş olsun kolay gelsin..

Üst Alt