Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beyin sapı tümör ameliyatı sonrası rapor oranı ve Ağır Özürlü ibaresi..?

serap1986

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba 2001 yılından beri beyin sapı tümörü ile takip edilen hastaydım tümöre bağlı olarak hidrosefali oluştu şant takıldı %88 engelli raporum var 09.01.2019 da ameliyata alındım tüm riskleri kabul ederek tümörün yarısını aldırdım epilepsi nöbetlerim var benim raporum ağır olmadığı içinde refakatçi hakkım yok malesef şimdi tekrar başvuru yapsam raporumu ağır olarak yapmak için acaba oranda düşme olur mu tümörün yarısı alındığı için bu arada raporum sürekli

Rapor yükseltme

%88 sürekli olan raporum var beyin sapı tümörü ile verildi bu rapor bana bedensel ve zihinsel hiç bir problemim yok 2 ay önce 3'defa (staghorn) böbrek taşı ameliyatı oldum taş analizi sonucunda vücudun ürettiğini söylediler ve ömür boyu ilaç başlandı B sınıfı ehliyetim var araç almak istiyorum lâkin uzuv kaybı vs olmadığı için indirimden faydalanamayacağı söylediler bayii doktorla görüşüp rapor oranı yükseltebilirsin dedi asıl soru böbrekteki problemi bildirip rapor yükseltmeye gidebilir miyim? Yoksa elimdeki rapordan da olur muyum?
Neden bunu söyledim dayımın kızı rahim kanseri ve sürekli tedavi görüyor rapor için başvuru yaptık vermediler eksik hiç bir yanın yok senin neyine rapor vereyim ben dedi aynen bu şekilde çok zora koşmuşlar rapor olayını ve resmen rapor vermemek için canla başla uğraşıyorlar böbrek problemi buna benzer bir durumda rapor alan var mı?

Bir iki soru soralım,ondan sonra bir şeyler yazalım.

Tümör Malign mi?
Benign mi?
serap1986

Benign hayati bölgede ama bos akımını kapattiğı için şant takıldı 2001'de 2019'da çok büyüme olduğu için alabildikleri kadar aldılar OğuzHan112

Son düzenleme:
serap1986 başvurduğunuz hastanenin hasta yoğunluğu, kendinizi ifade ediş şekliniz, elinizdeki evraklarda tanınızın ve hastalığın geçmişi, karşınıza çıkan hocaların anlayış durumu vs. maalesef hepsi önemli kısacası.. bence başvur düşse de şuan ki durumla aynı ha 71 olmuş ha 88 ama artarsa 90 ve üstünde tam bağımlı (ağır engelli), ötv hakkı ve refakatçi artıları var..

jonjon

Bayağı cesaret verdin bak sen bana 😂 senelik izne çıkar çıkmaz yeniden başvuru yapacağım o zaman

Üst Alt