Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beyin sinir cerrahı önerisi olan var mı?

grift

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Önerebileceğiniz alanında uzman omurga kırıkları üzerine bilgisi olan Beyin Sinir Cerrahı tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Özellikle ikinci ameliyatlarda tecrübesi olan birisi olması iyi olacak...(belimde takılı olan vidalardan bi tanesinde sıkıntı var)

prof dr orhan şen daha önceleri başkent hastanesi(yüregir)şimdi ise adana da özel bir hastanede gözüküyor google de bul ayrıca yeni numune hastanesinde iyi bir cerrah zeki bey var bende adanadayım

by yolcu Prof dr orhan şen'e mi tedavi oldunuz? Orhan şen'i internetten buldum daha öncede internette gezerken rast gelmiştim.
Asıl konu ben kararsız kalıyorum tedavim balcılıda devam ediyor lakin beni bıktırdılar ne zaman gitsem doktor yok ...

İbn-i Sina hastanesinde Prof. Dr. Hasan Çağlar UĞUR var.

1999 baskent(yüregir)hastanesinde c5,c6,c7 seviyelerde o dönemde hiç bir doktor tam olarak ben yaparım demedi beyin sinir omurulik uzman doç dr bülent erdoğan yaptı titaniyum plak 3 vida ile sabitledi 20 günlük bir yatıştan sonra ankara başkent fizik tedavi için oraya günderdi 2 aylık ftr den sonra kanadeyen kısa mesafeleri 2 3yüz metrelere yürüyerek ayrıldım orhan şen 10 bana baktı bülent erdoğan internete turgut özal hSTANSİNDE GÖZÜKÜYOR ÖNEMLİ İSE ORAYA BAŞVUR

BALCALIDA YRD DOÇ DR MAZHAR BEY VAR AMA RAHATLAMAK İÇİN B ERDOĞANL TEMAS KUR EMARINA İNERNET ÜZERİNDE GÖSTER

Ankara İbni Sina Hastahanesi Sırrı Sinan BİLGİN

Önceden de söylediğim gibi aynı doktora tekrar ameliyat mı olayım yoksa başka ni doktor arayışına mı gireyim siz olsaydınız napardınız ...

Üst Alt