Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beyin tümörü ameliyatı oldum. Engelli raporu alabilir miyim?

ukalakorsan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba ben 2017 aralıkta beyin sapındaki tümörden dolayı ameliyat oldum.tümörün hepsinin çıkarılması sakıncalı bulunduğu için yarısından fazlası bırakıldı.aynı zamanda sinir basısından dolayı çift görme vardı ve o aynı şekilde devam ediyor.tümör patolojisi grade 2 mix astrositom malign bir tümör çıktı.30 gün radyoterapi 1 yıl da oral kemoterapi aldım.halende 3 ayda bir mr kontrollere gidiyorum.
bu şartlar altında rapor alabilirmiyim alırsam yüzde kaç olur. ve erken emeklilik gibi bir şansım olur mu acaba 2008 sigorta girişim var 7 senelik memurum.

Alabilirsin Annem beyin tümörü, bel fıtığı ve troid kanseri üçlemesinden %75 hastane verdi ancak daha sonra artık neresi onaylıyorsa %58 e düşürüldü

Arkadasım Bende Beyincik üzerinden timör alındı ameliyat oldum tümörün hepsini alındı ve takrarlama olmadığı icin yüzde 42 rapor aldım ama benden büyük bir arkadasım ameliyat olması tehlikeli göründüğü icin ameliuyat olamadı ve 99 rapor verdiler.. rapor verirler ama yuzde kac verirler bilemiyorum raporu alman zaten zor bir sürec sonra skk calısıyorsan vergi indirimi başvuru yapacaksın odauzun bir sürec aksatma biran önce rapor icin heyet başvurunu yap

Üst Alt