Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beyinde pseudotumor cerebri hastalığı ile malulen emeklilik onaylanır mı?

babacants

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sayın oturan boğ kardeşim benim eşimde beyinde pseudotumor cerebri hastalığı var sürekli belinden su aldıryoz sürekli baş ağrısı ve kol bacaklarda çekmeler gözlerde görme kaybı kulaklarında sorun var
ssk sını isteğe bağlı 1800 güne tamamladık
malülük için hastane sefki aldı malullük raporu alabiirmi acba

vereceğinibililer için teşekürler

oturan boğa kardeşim teşekkürler
hastanenin verdiği oranlar yüksek beyin den göz ve kulak tanda verdiler yalnız biz göremedik bilgisayar üzerinden artık oranlama yapılıyor rapor sgk ya 8 şubata gitti orası da sağlık kurulun gönderdiklerini söylediler 25 şubatta aradım henüz bize gelmedi dediler sgk sağlık kurulu düşürürmü hastalıklar ciddi teşekkürler

Ben hemşireyim bana da yaklaşık bir ay kadar önce psödotümör serebri tanısı koyuldu belimden aralıklı olarak BOS sıvısı alınması gerekiyo dedi ve bu hastalık sürekli tekrar edecek bi hastalık ilerde belki beynine şant takılacak dendi
Acaba ben engelli kadrosundan atanabilir miyim EKPSS den bu hastalıktan dolayı

Merhaba , bende aynı raharsızlığa sahibim..kaç puan aldınız acsba

babacants

Hiperbarik Oksijen Tedavisi.arastırın lütfen esiniz kulakları ve görme yetisine katkı saglandığı söylenıyor

Üst Alt