Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beyinden ateşli silah yaralanması gecirdim tetrapleji oldum. Ayağa kalkınca yaşadığım

Aslan340

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba 5 sene önce ateşli silah yaralanması gecirdim beyinden. yatakta her hareketimi yapıyorum ayak çekme uzatma ayak bilegi açma kapama gibi hareketleri yapıyorum dizlerimde kitliyor fakat ayağı kalktıgımda sağ bacağıma komut veremiyorum hareket ettiremiyorum ama yatınca çok rahat komut veriyorum sizce neden acaba fikriniz varmı

Bence yük bindiği içindir zorlanıyor ve tıkanıyor olabilir

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekürler yorumun için Psyco33 dediğiniz gibi olabilir.başka fikiri yorumu olan arkadaşlardan da yardım bekliyorum saygılarımla.

Teşekkürler OturanBoğa yorum için.çok mantıklı söylediniz,bacaklara Kum torbası ağırlıkları takıp bir müddet çalışıp kasları kuvvetlendirikden sonra tekrar deneyim.

Aslan340

Aşırı yormak da doğru olmayabilir. Bunun dozuna bir uzman karar vermeli. Ya da çok küçük zorlamalarla güçlendirmeyi zamana yayarak doğru yolu kendin bulmalısın.

Merhaba geçmiş olsun ateşli silah yaralanması sonucu c5 c6 c7 c8 in bir kısımı hasar görmüş tetrapleji hastasıyım yataktaki hareketlerimde problem yok ayaga kalkınca sag ayagımı yerden kesemiyorum güçsüzlüktür diye düşünmeyin 10 kilolluk agırlıkla otururur pozisyonda sırtım duvara dayalı çalıştırıyorum bacagımı aklıma kasılma takıldı kasılmadandır diye düşündüm baklofen pompası var aktif botox yaptırdım 8 seans fakat çözüm olmadı Sag bacagıma cümleten geçmiş olsun arkadaşlar tavsiyelerinizi önerilerinizi bekliyorum şifalar diliyorum

Üst Alt