Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyine metastaz yapan kanser rapor oranını yükseltir mi?
Merhaba %83 böbrek kanseriyim. Tek böbreğim var. Şu an beyine metastaz yapmış. 3 kez Işın aldım. Engel oranını yükseltmek için müracaat etsem oran yükselirmi acaba.
Merhaba yüzde 83 tek böbrek kötü huylu kanser hastasıyım. Şu anda beynime metastas yaptı.3 kez Işın tedavisi adım. 4 kez de anal apseden ameliyat oldum kullandığım ilaçların yan etkisi. İle ilgili. Engel oranı yükseltmek için başvursam 90 ı bulurmu araç almak için.
Eenal hücreli carsinom kanser için hangi oranda rapor verilmektedir?
Merhaba metastatik renal hücreli carsinom kanser hastasıyım.250 mg tiroid ilacı kullanıyorum.bunun için engel oranı ne çıkar acaba yardımcı olursanız sevinirim. %83 engelliyim. Araç almak için soruyorum. Cevaplarsanız sevinirim
Geçmiş olsun kardeşim. Ben dede aynı renal hücreli corsinom Grande 3 . patoloji bu şekilde tanı koydu. Ben hiç rapora başvurmadım. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Telefon um 05377843400