Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beylikdüzü yakınlarında Robotik Yürüme cihazı olan Fizik Tedavi Merkezi var mı?

..can..

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
2009 yılında 4. siringomiyeli ameliyatı sonrasında parapleji yim... 2010 yılında 1 defa fizik tedavi yaptırdım .. o sene her bacakta da kasılmalar çok fazlaydı .. bu sene tekrar robotik yürüme cihazı olan bir yerde fizik tedavi yaptırmayı düşünüyorum .. Bu cihazı İstanbulda Avrupa yakasında nerelerde var .. internetten de araştırıyorum ama belki burda avrupa yakasında gidip tedavi yaptırmış bilen vardır diye sormak istedim .. Büyükçekmece - Beylikdüzü - Avcılar hatta Silivri tarafında robotik yürüme cihazı bulunan Fizik Tedavi Merkezi var mı ?

en yakın şirinevlerde var.orasıda yıkıldı yakın biryere taşındı.taşındığı yerde şirinevler..

Merhaba Can,
Benim de BüyükÇekmeceye yakın bildiğim roobotik fizik tedavi yapan yer (sanırım lokomattan bahsediyorsun) 70.ci yüzyıl fizik tedavi hastanesinde var. Şirinevler E-5 kenarındaydı ama maalesef Yeni Bosna'ya taşındı - 3 ay önce gittim, çok ters bir yer. Arabanın navigasyonu olmasa hayatta bulamazdım. yeni inşaa edilen bir bina ve oradakilerin söylediğine göre toplu taşıma (otobüs minibüs te yoktu).
Arabayla gidebiliyorsan...
Bir de şöyle bir durum var, çok sıra beklemek gerekiyor, ayakta fizik tedavi yapılacaksa enaz 3 ay, yatarak tedavi olacaksan da ortalama 10-11 ay bekleme süresi var!!
Diğer bir konu ise , ben de senin gibi syringomiyeli hastasıyım, Şirinevler fizik tedavideki doktorum istersen lokomatı sende deneyelim dedi, birşey için söz veremem dedi. Olur dedim ben de ve sıraya girdim. Ama sıra gelmek bilmedi!!
Bu arada hastalığım da ilerledi, gittiğim her iki beyin cerrahı da lokomatın benim için uygun olmadığını bir fayda sağlamayacağını söyledi!!
Gecen yaz şant takıldı, ameliyattan sonra özel bir hastanede fizik tedaviye gittim - 33 seans ( fark ücreyi alınmadı hiç ). Standart fizik tedavi uygulandı - sıcak kompres, NMES cihazı ve egzersiz programı.
Çok uğraştım az faydası oldu, istediğim seviyeye ulaşamadım maalesef.

tşkler kuşcu , Landish ... artık bayramdan sonra gidip araştırıcam ... 4. ameliyata kadar bende her yıl fizik tedavi yaptırıyodum . 4. ameliyattan sonra 1 defa özel bir hastene yaptırdım bi daha gitmedim .. 70.ci yüzyıl fizik tedavi hastanesinde olduğunu bilmiyodum ... bende de 4 tane şant takılı ... daha da ilerlemez diye umut ediyorum .. 4 şantan biri çalışır herhalde tabi başka bir yerde sıvı birikimi olmazsa ... doktorum da önermişti lokomatı ameliyattan sonra .. hastanenin eski yerini biliyorum bende artık bayramdan sonra öğrenicem yeni yerini ..

Üst Alt