Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beynimin içinde konuşmalar oluyor

Hüseyin Bilmezkişi

Yasaklı Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
1
Sürekli olmuyor ama bazen beynimin içinde birden fazla konuşma dönmeye başlıyor. Geçmesini bekliyorum ve iki üç saat sonra geçiyor. Ya kafayı tamamen yersem diye korkuyorum bazen. Genelde düşündüklerimi tekrarlıyorlar, mesela Mersin'e gideceğim diyorum Mersin'e gidecekmiş diye tekrar ediyorlar. Ne yapayım öneriniz var mı?

Psikoz grubu hastalıklara işaret önceden bendede vardı resmen muhabbet ediyor psikotik ilaclarla düzelir doktora gidin

tb2nhf doktora söyledim ilacımı değiştirdi şu an kullandığım ilaç öncekine göre daha iyi ama yine de oluyor ama daha seyrek

ABİ benim ilaclarla gecti bildiğin karşılıklı beynimle konuşuyordum

Davranışsal olarak önerebileceğim -bende de oluyor- Konuşmalara odaklanmamaya çalışın bazı dönemlerde yoğunlaşabiliyorsa stresinizin yogun oldugu donem olabilir.. Mesela benim iç konuşmam + arka fonda müzik hatta bazı şarkıların tekrar edileyici sözleri kısaca kafamda remix şarkı oluyor :( yazabiliyorsanız yazın, saglıcakla kal

Tomris_Hatunn çok geçmiş olsun, ben de takmıyorum da artık, 5 sene oldu neredeyse. Ama bazen ya tamamen kafayı yersem diye korkuyorum fakat yemedim bugüne kadar. Siz ilaç kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız adı nedir?

Seregual 50 mg ve depakin 100 mg..,. Kaygınızı azaltıp kendınızı meşkalelere verin. Size ne iyi geliyor bu dünyada mesela?

Sizlerin hiçbiri çalışmıyorsunuz değil mi, bir de çalışsanız ne olacak ???

ekonomist79

😊 Kendi adıma çalıştığımda mutluyum , düzenli uykum var kadroya geçemediğim için iş konusumda sıkıntılar yaşadım onu da raporla hallettim inşallah. Çalıştığım zaman meşkalem bir hedefim oluyor ayrıca param olduğu için kendimi daha güvende hissediyorum kaygım azalıyor normali bu olması lazım çalışamayacak durumda olacaklar vardır ama siz de bitiyor bir yerden sonra

Akıl Oyunları filmi ne alaka :p İyi ki dahi biri psikolojik rahatsızlık geçirmiş ve filme konu olmuş zamanında .:cool:

sokrates dahi olduğu için değil hastalığını kendime yakın gördüğüm için onu paylaştım. Her şeyi eleştirmek de ayrı bir psikolojik rahatsızlık tabi.

Tabii tabii ben de zaten Dövüş Kulübü filminde ki Brad Pitt im aynı hemen hemen hastalığımız.:eek:

sokrates ne gülüyon lan gevşek. Nası bi tipsin la sen, hayatta kendimi birilerine benzetmek gibi bi amacım yok. Oyum buyum demek senin gibi ergenlerin işidir, benim değil.

Üst Alt