Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beyoğlu Kuledibi Göz Hastanesi

bitmeyenumut2

Yasaklı Üye
Konular
64
Reaksiyonlar
0
Beyoğlu Kuledibi Göz Hastanesi'nin konumuna google haritalardan baktım ama işin içinden çıkamadım çok karmaşık buldum.
En kolay nasıl ulaşırım taksim meydanından? Şimdiden teşekkürler.

Taksimden hangi otobüse binmen gerektiğini bilmiyorum ama karaköye doğru giden otobüslere bineceksin kemeraltı durağında inip köprüye doğru biraz yürü ve ilk sağdan dön orda birine sor zaten çok yakın oraya hemen gösterirler kardeşim

Vallahi billahi sabah 7 buçukta evden çıktım 9 buçukta zor vardım. Ne kadar ulaşımı karışık bir yer. Hastane ana baba günü 11 buçukta zor muayene oldum. Retina bölümüne gönderdiler mart ayına randevu verdiler. Bi daha asla adını bile anmam bu hastanenin. Okmeydanına taşınacakmış inşallah taşınır da insanlar zorluk çekmez.

Teşekkür ederim.

Doktorlar işinin ehli ama. Lokasyon ve yoğunluk açısından yeni yerine taşınana kadar bir daha tercih etmem bu hastaneyi.

Lokasyon olarak zor bir yer olsa da gerçekten çok çok iyi bir hastane. Şeker ve tansiyona bağlı olarak sağ ve sol gözde kanamalarım oldu. Sabah erkenden acilden giriş yapıp ilk tetkikleri yaptırdım. Sonra aşama aşama bölümlere gittim saat 16:00 gibi ameliyat tarihimi aldım. Sadece sağ gözden ameliyatımı 19 Haziran'da oldum ve 1 gece kaldıktan sonra taburcu edildim. Sağ gözümde durum çok kötü
olsa bile mükemmel derecede gerekenler yapılmış. Sol gözde lazere devam ediyoruz. Herkese tavsiye ederim.

Üst Alt