Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bez ve sonda alımı için önerebileceğiniz bir medikal var mı?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Bez ve sonda ıcın yıllık rapor aldım..Daha once kı medıklcı ıle devm etmek ıstemıyorum guvenılır medıkalcı arıyorum..Sız ne onerırsınız.
.Bezler ıcın kurum odemıyormus dıyordu..nsıl tkıp edebılırım.

4 yıldır çalıştığım bir medikalci var her iki ayda bir beni arayıp evime kadar getiriyorlar bu firmayı ben ssk dan da sorguladım olumlu konuştular ben bişey yapmıyorum raporumu bile onlar onaylatıyor.cebimden para dahi çıkmıyor.bazen işyerine uğradığımda ise saygı ve misafir pervelikte kusur etmiyorlar isterseniz size özelden bilgilerini verebilirim.ama istanbulda şehir dışınada kargo ile hizmet verebiliryorlar ...

Ben hiç bir işe karışmam onların işi olan bez ve sonda emrim de....eve teslim...
Ankara da Eromed Medikal Erol beyle birebir telefonla görüşe bilirsiniz...her aradığınızda telefona cevap mutlaka veriliyor veya dönülüyor aranıyorsunuz...ben memnun olduğum için tavsiye ediyorum..tavsiyem sayesinde 17 arkadaşım buaradan her türlü medikal ihtiyacını gideriyor..
Eromed medikal ankara
erol bey cep.. 0533 6076033
işyeri tel.. 0312 4344280

Üst Alt