Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bibolar Bozukluğu nedeniyle elektroşok tedavisi gören var mı?

trakonya06

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar bipolar bozuklukta ilaçlar fayda etmedi haftaya hastaneye yatıyorum ekt uygulanacak.Eloktroşok tedavisi gören varmı

Arkadaş ne derece bozukluğunuz var bilmiyorum ama en son çare o olmalı tavsiye etmem ben başka bir doktor başka bir hastane başka ilaçlar deneyin bence

10 Yıllı aşkın süredir .Rahatsuzlığım devam ediyor sayısını hatırlamadığım itihar eşlik etmekte.Neden öneremezsiniz?

geçmiş olsun
benim eşim 8 seans aldı ekt.
ve geriye dönük biçokşeyi unuttu.buna karar verecek hekim ,biz siz deilz .
acil şifalar dilerim.

Bende iki yıl önce 8 seans ekt aldım bende de unutkanlık var .ekt sadece o anki depresyonu düzeltmek için yapilyapılıyor hicbir koruma özelliği var ben ekt den sonra manik olmuştum ama iki uc hafta sonra tekrar depresif oldum bilmiyorum bende pek bi etki olmadi

sen bu foruma yazdıgın kadarıyla bunun bilincindesen bu foruma yazabiliyorsan senin ekg olmaman gerek ekg yı boşver en iyisi ilaç bu hastalık geçmez bazen kendini kötü hissedebilirsin neşeli olan yerlere takıl en güzeli ilaç ekg iyi degil tavsiye etmiyorum

Bazi durumlarda ilac fayda etmiyor,ekg yapmak gerekiyor,intihar riski varsa,doktor uygun gorduyse hastaneye yatin,doktorunuzla konusun

EKT genelde son çare olarak uygulanıyor. Faydasını görmedim diyen az olmakla genelde memun olarak ayrılan çok oluyor;genelde de durumu ağır olanlara uygulanıyor. Hastanede yattığımda bir hastaya uygulanıyordu,uygulama sonrasında melil melil bakardı ama şu an eskisine göre gayet iyi,EKT den sonra kendimi topladım diyor... Sizin de iyi geçer umarım. Geçmiş olsun.

EKT genelde hastaneye yatma durumu olan ağır hastalarda ilaç tedavisi işe yaramayınca uygulanıyor.
yan etkileri olmakla birlikte işe yaradığı da çok kez kanıtlanmıştır.

Son düzenleme:
%40 oranının da var bende de,
Hastalığı iyi tanirsaniz avantaja donusuyor,
Allah hepimize şifa versin

Üst Alt