Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bıçakla yaralanma sonucu vücudumda derin izler var. Askere gitmeme engel sayılır mı?

Askerxer

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar ben londrada yasiyorum gelecek hafta Turkiyede muayeneye gitcem
fakat ben 3 sene once burda bir ameliyat gecirdim bicaklanma yuzunden. sabikam falan yok. neyse benim onde buyuk bir yaram var kalp ameliyati oldum cigerde oldum ama suanda hic birseyim yok. box turnuvalarina katiliyorum burda her turlu sinav mekik kosu hic sorun degil. yuzme falan bildigin calisiyoz kosuyoz aga :D agri da yok genel olarak
ama yani doktor simdi baksa dese lan bune baltaylami yardilar seni ne diycem alirlarmi askere
ben gitmeyi cok istiyorum herkez curuk verirler dedi bide burdan gidiyorum gonullu olarak artik geri donmek istemiyorum yani ikna olurlarmi yada zaten dedigim gibi elhamdulillah bisey kalmadi alirlarmi

Bıcaklanma nerede ? Detaylı bi muayene yok genelde sen bişey demezsen sorun olmaz büyük ihtimalle askersin

Bicaklanma

Ahmedkilicc

Londrada oldu tam arkamdan cigere batirdi ama arkada sadece kucuk bir yara var baya kucuk allaha sukur tamamen toparladim benim korkum soyununca ondeki yaralar bir koltuk altindan digerine kadar insallah bisey demezler ben de dememde zaten ama sorarlarsa sapasaglamiz herkez gitme diyo bosuna bilet falan bosu bosuna diyo ama insallab alirlar hayalimdi hep asker olmak umidim sonunda birde sozlesmeliye kalmak

Sözleşmeliye kalmak için sorun olur mu bilmiyorum ama yapabilirsin bu şekilde askerlik soyundurma felan yok muayenede

Vay anam eskiden donla kaliyorduk hatta bazilarina onuda cikarttiriyolardi simdi soyunma yokmu sanirim cok yavas kaplumbaga hiziyla gelisip ilerliyo ulkem

Aynen öyle abi geçen sene nisanda gittim muayeneye soyunma felan yok ayakta soruyor boy kilo

Soyunma

Ahmedkilicc

Demin kuzenimle konustumda oda sirnakta diyo ilk basta bakmiyolar subede ama ikinci muayenede diyo bi ust kismi soyunuyon diyo bakiyolar jilet falan varmi diye orda seni direk hastaneye yollarlar dedi ulan gonullu olarak buralarsa ucup geliyoz cektigimiz eziyete bak en sonunda kendim cikacam daga

Üst Alt